Bli medlem

Månedens bedrift

Celcius reisebyrå – det eneste feriereisebyrået igjen på Haugalandet etter pandemien

Månedens bedrift for april 2022 er Celcius reisebyrå. Reisebyrået åpnet for 10 år siden på Åkra og er det eneste feriereisebyrået igjen på Haugalandet. Pandemien har vært tøff for reiselivsbransjen - Men heldigvis har ting begynt å snu.

Publisert

275726902_259112879766529_5636368954012970794_n

Celcius reisebyrå åpnet dørene for første gang på Åkra i Solmarkgården bygget 2. mai i 2012 og flyttet til Amfisenteret i mars 2016.

Celcius reisebyrå er det eneste feriereisebyrået igjen på Haugalandet etter at flere har måttet legge ned under koronapandemien. Pandemien har vært tøff for reiselivsbransjen, Bjarte Pedersen i Celcius tror at grunnen til at de er det eneste reisebyrået igjen på Haugalandet er fordi de ikke er med i en kjede eller franchise, og at de er såpass små at de har klart å overleve. 

Bjarte forteller at pandemien heller ikke vært enkelt for Celcius når alle avbestillingene begynte å renne inn. Han forteller at han selv var inne på tanken om å lukke dørene for godt, men har heldigvis klart å holde motet oppe. 

Men nå har ting begynt å snu, folk er ivrige etter å reise og starten på denne våren har vært travel for Celcius. De er nå to ansatte, og skal ansette en tredje person da responsen har vært såpass stor.

Hovedfokuset til Celcius er cruise, charter og gruppereiser. Cruise reiser som de tilbyr er: Royal Caribbean, MSC, og Norwegian cruise Line. Og Charter turer de tilbyr er: Tui, Detur, Tyrkiareiser og jobber nå med å få med Apollo.

Celcius ønsker at kundene skal bestille time før de kommer innom kontoret på Amfi slik at kundene slippe kø og venting. Ring: 51290111 eller send e-post: post@celciusreisebyra.no for å avtale tidspunkt, slik at de ansatte kan forberede seg på møte og sjekke opp reisen før kunden kommer for å booke reiser.