Bli medlem

Månedens bedrift

Nyheter

SPAR Vea er månedens bedrift i juni

SPAR Vea er månedens bedrift for juni. Det er mye spennende som skjer på Vea i disse dager og vi har tatt en prat med en fornøyd Anette Ertekin som driver dagligvarebutikken SPAR Vea.

Publisert

mnd butikk

SPAR er verdens største supermarkedkjede med mer enn 12.000 butikker i over 40 land. I Norge har vi SPAR-butikker fordelt over hele landet.

SPAR tilbyr et godt utvalg av ferskvarer, brød og bakervarer, frukt og grønt, samt varer fra lokale leverandører.

SPAR Vea åpnet dørene torsdag 13 oktober 2016 etter å ha blitt omprofilert fra Meny.  Vi kom da fra en butikk som gikk i underskudd, men etter bare ett år i SPAR kjeden så leverte vi et solid overskudd, og veksten har bare fortsatt etter dette. Vi har mange trofaste og lojale kunder som vi setter stor pris på.

 I disse dager så går vi rundt og gleder oss til MUSTI kjeden skal åpne ny flott butikk i det gamle lokalet til der hvor Plantasjen var tidligere. I slutten av juni så skal endelig rundkjøringen uti veien her stå ferdig og det ser vi frem til! Det har vært noen tøffe måneder nå mens arbeidet med denne har pågått, men vi tror og håper at dette vil ta seg opp igjen når veien åpner.

 Vi er 20 ansatte fordelt på heltid og deltid, og per i dag så er vi den eneste dagligvarebutikken med betjent ferskvare og fiskedisk. Dette er noe kundene våre setter stor pris på. 

Du finner oss på Karmøy Storsenter på Vea slettå. Våre åpningstider er mandag-fredag 06.30-22:00 og lørdag 08:00-20:00.

Hjertelig velkommen til en hyggelig handel her hos oss.