Bli medlem

Vi oppfordrer alle næringsdrivende fra Ferkingstad til og med Veavåg å bli medlemmer i Åkrehamn Vekst.

Medlemsfordeler

Medlemsavtale

Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Medlemskapsfordeler i Åkrehamn Vekst

 • Bedriften blir presentert i vårt bransjeregister på nettsiden akrehamn-vekst.no Nettsiden vår har ca 10 tusen sidevisninger hver måned. Den er google optimalisert, som betyr at søker du et firmanavn + åkrehamn og dere er i vårt bransjeregister, kommer vår side som regel blant de første i søkefeltet.
 • Sosiale medier. Vi er aktive på Facebook, Twitter og Instagram. Her synliggjøres våre aktiviteter og tilbud fra våre medlemmer.
 • Nyhetsbrev. Vi sender ut et nyhetsbrev hver måned til ca 1000 eposter i vårt distrikt. Nyhetsbrevet er hentet ut fra våre nyeste artikler på nettsiden.
 • Facebook side for våre medlemmer. Gruppen heter «Medlemmer i ÅV» Her legger vi ut nyheter og artikler som våre medlemmer har bruk for. Når du går inn på gruppen første gang må du trykke på «bli medlem» og vi gdkjenner. Dette for at ikke utenforstående skal ha tilgang.
 • Nettsiden. Vi har et eget intranett for medlemmene. Passord og hvor du finner intranettet får du ved innmelding.
 • Fellesannonseringer. Gjennom fellesannonseringer og våre to aviser «Glade Maidager og Juleavisen» økes synligheten og effekten av markedsføringen, og sammen skaper vi større engasjement.
 • Råd og bistand. Vi har kompetanse og erfaring som du som medlem kan dra nytte av. Åkrehamn Vekst har et stort nettverk der vi kan hente kunnskap som dere kan få bruk for. Vi er kommunens 1. linje for nyetablerere i vårt område og kan dermed gi råd til de som ønsker å etablere seg.
 • Kontaktflate/nettverk. Ved å delta på Åkrehamn Vekst sine arrangementer har dere muligheter til å utvide ditt nettverk og kontaktflate. Vi arrangerer frokost og lunsjmøter med mer. Vi kan tipse og sette dere i kontakt med aktuelle samarbeidspartnere, kunder osv.
 • Handla Hima. Er et samarbeid mellom de tre byene på Karmøy. Konseptet Handla Hima har en egen Facebook og Instagram side og vi har også en tilbudsside på vår nettside, der vi kan legge ut tilbud fra dere hver uke. Vi skal i slutten av 2021 lage en ny portal, der våre tilbud fra byene skal ligge.
 • Rabattavtaler. Vi har rabattavtaler med flere leverandører som våre medlemmer kan bruke. Vi kan også sende ut tilbud fra medlemmer som kun går til alle de andre medlemmene i Åkrehamn Vekst.
 • Kurstilbud. Vi tilbyr kurs for våre medlemmer i egen regi og sammen med Skape.no. Vi kan også lage kurs med andre leverandører dersom våre medlemmer ønsker det.
 • Lobbyvirksomhet. Vi har god kontakt og et stort nettverk med lokale politikere og fylkespolitikere og framsnakker Vestsiå så ofte vi har mulighet for det. Vi har også god dialog med kommunens administrasjon og næringsavdeling.
 • Aktiviteter på Vestsiå. Vi arrangerer markedsdag den første lørdagen i hver måned på torget i Åkrehamn. Her er du som medlem sammen med andre selgere velkommen til å delta gratis. Vi annonserer markedet. Vi har videre to større markeder over flere dager, Glade Maidager og Høstmarked. Hver jul lørdag før 1. søndag i advent gir vi kundene våre noe tilbake ved å arrangere konsert i parken og julegrantenning på torget med nisser og godteposer. Vi har i mange år vært med å arrangere Blått Flagg på Åkrasanden.
 • Markedsføring av Vestsiå. En av våre hovedoppgaver er å markedsføre Vestsiå som består av Ferkingstad-Ådland-Åkrehamn-Sevland og Veavågen. Vår filosofi er at om vi bidrar til å dra markedsføringslasset sammen, desto sterkere blir vi. Så jo flere medlemmer vi får i Åkrehamn Vekst, jo sterkere muskler får vi og da blir ringvirkningene til våre bedrifter også bedre. VI VIL GJERNE HA DEG MED PÅ LAGET.

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies