Bli medlem

Månedens bedrift

Nyheter

KIWI Åkrehamn er månedens bedrift i oktober

Vi tok oss en prat med Torvald som er butikksjef for KIWI Åkrehamn for å høre hva han tenker om fremtiden med nytt torg og hvordan det generelt går i dagligvarebransjen nå som prisene har økt.

Publisert

Design uten navn (13)

Torvald forteller at han er spent på hvordan tiden fremover blir for KIWI Åkrehamn nå som kommunen har planer om å bygge nytt torg i sentrum like utenfor KIWI. Han synes det er svært positiv at vi får et nytt og fint torg i sentrum av Åkrehamn og håper på at dette kan bli en plass hvor folk kan samles. Han synes at det selvfølgelig alltid er skummelt med forandringer og hvordan dette vil påvirke kundene til KIWI men tror og håper at dette vil bli positivt for både KIWI og ikke minst sentrum. Torvald legger også frem at han er svært fornøyd med den gode dialogen han har hatt sammen med Karmøy Kommune og Andor Rasmussen noe som er svært viktig i en slik prosess.

305199437_2590750174401324_7944468955949288031_n-1

Torvald begynte å jobbe hos KIWI Åkrehamn som ekstra hjelp når han var 14/15 år og overtok driften i 2001. Han forteller at KIWI har vært gjennom både utvidelse og store forandringer siden den gang, men at han nå er ekstra spent på torget som skal fornyes og parkeringen utenfor forsvinner. Dette betyr at det blir forandringer i butikken og de ser nå på muligheter sammen med kommunen og Andor Rasmussen om å bygge ut på sikt og snu om på hele butikken. KIWI har nå hovedinngang i vest men på sikt når kommunen skal starte på renoveringen av torget vil de snu om på butikken å få hovedinngangen mot nord. Vi ser også nå på løsninger om hvordan den nye parkeringsplassen vil bli, men det ser nå ut som at vi har kommet frem til en løsning og at dette vil orden seg forteller Torvald.

308349788_851657442662453_3440493026193245661_n-1

Vi spurte også hvordan det går med dagligvarebransjen nå som folk sliter litt mer økonomisk og prisene på dagligvarene har økt. Torvald kunne fortelle at folk handler mindre og mye mer økonomisk nå enn før. First price varene har økt kraftig. Koronaen var svært positive år for dagligvarebransjen men det har vært en kraftig nedgang nå som alt har økt. Torvald forteller at de har like mange kunder men at de handler mye mindre nå enn før. Mange tror at dagligvarebransjen går bra uansett men økte strømpriser og varer påvirker dem i stor grad. Grunnen til at blant annet kaffen er blitt dyrere er pga diselprisene og at alle varer som inneholder mel har økt kraftig pga krigen i Ukraina. Dette medfører også at innkjøpsprisene øker for dagligvarebransjen. Egentlig burde prisene på disse varene vært enda dyrere med tanke på innkjøpsprisen forteller Torvald men at de prøver så godt de kan å holde prisene så lave som mulig.

309021184_1503843043393044_4266312664502144331_n

KIWI Åkrehamn er svært opptatt av å gi kundene sine god service. de er kjent for sine rimelige og gode priser. Aldri har konkurransen mellom dagligvarekjedene vært så tøffe som nå. Alle sloss om å ha de laveste prisene. KIWI har som uttrykt mål å bli oppfattet som den beste lavpriskjeden  totalt sett. Det betyr at vi alltid skal være blant de billigste på pris og i tillegg gi deg våre fordeler vi er alene om å ha og som underbygger påstanden om at det skal være trygt å handle billig i KIWI.

Kvalitetsgaranti på frukt og grønnsaker og Bleieavtalen er eksempler på fordeler du ikke får andre steder.

Vi ønsker deg velkommen til en god handel hos KIWI Åkrehamn.