Bli medlem

Nyheter

Bygg Smart markerer 15 år i bygg bransjen

Vi er virkelig takknemlige for å feire 15 år med hardt arbeid og dedikasjon hos Bygg Smart AS.

Publisert

Bygg Smart 2

Tekst: Dina Vikra Foto: Bygg Smart

Denne reisen har vært en fantastisk opplevelse for oss, og vi er ydmyke over den tilliten og støtten vi har fått fra vårt lokalsamfunn.

Vår hovedfokus har alltid vært å knytte sterke bånd med våre kunder. Vi tror på å gå ekstra langt for å møte kundenes forventninger. Hver gang vi tar på oss et prosjekt, ser vi det som en mulighet til å levere solid håndverk og sørge for at våre kunder blir godt ivaretatt. For oss er bygging en kilde til glede og stolthet!

Når vi ser fremover, forplikter vi oss til å fortsette å holde fast ved våre kjerneverdier samtidig som vi er åpne for å tenke nytt og utfordre bransjen. Bygg Smart AS har vært medlem i Norgeshus over mange år og selv om vi nå formelt avslutter vårt medlemskap, har vi tillit til vår evne til å levere høy kvalitet uavhengig av tilhørighet. Vi setter stor pris på tilliten som er vist oss, og ser frem til å fortsette å betjene våre kunder med vår fagkunnskap og godt håndverk. Takk for all støtte!