Bli medlem

Nyheter

Stenger Vestre Karmøyveg ved Rådhusvegen 6. mai

Rogaland fylkeskommune skal lage en ny rundkjøring der Vestre Karmøyveg møter Rådhusvegen. Vestre Karmøyveg blir stengt 6. mai rundt klokka 12.00. 

Publisert

microsoftteams-image-31

Rundkjøringen er en del av veiprosjektet i Åkra sentrum som er under bygging. Omkjøringsveien går inn forbi Extra, videre inn på Klæhaugvegen og ned til parkeringsplassen ved Åkra gamle kirke. Der er siderabattene fjernet, og omkjøringsveien går ut i Vestre Karmøyveg.

Klæhaugvegen blir skiltet om til en forkjørsvei samtidig som det monteres vikepliktskilter i krysset i denne veien. Det blir ikke tillatt å parkere langs den midlertidige omkjøringsveien. Flere steder på omkjøringsveg kommer det skiltet og oppmerket gangfelt. 

– Sikkerhet er viktig for oss, og vi oppfordrer alle til å ta hensyn til hverandre og anleggsarbeiderne i byggeperioden, sier prosjektleder Ivar Kalkvik i Rogaland fylkeskommune.

Vestre Karmøyveg vil være stengt til høsten 2024.

Nytt anlegg for vann og avløp

Samtidig som ny rundkjøringen bygges, skal Karmøy kommune bytte ut eksisterende vann og avløpsanlegg på veistrekningen som er stengt. 

I kartet under er

image002-4

Bildet viser påkoblingspunkt i sør, her blir gangfeltet fjernet og bussholdeplasser vil flyttes. Bussholdeplass vil bli flyttet til ny plassering omtrent der de grønne merkene er.

image003

Kontakt: Ivar Kalkvik
Rådgiver
Nord-Rogaland

E-post ivar.kalkvik@rogfk.no

Mobil 99 29 88 07