Bli medlem

Nyheter

Stor aktivitet på nybygget til Åkra Elektriske

Byggearbeidene er i full gang med nybygget til Åkra Elektriske som ble igangsatt etter brannen i fjor vår.

Publisert

IMG_2697

Den nye delen av bygget er på 2000m2 slik at samlet areal fordelt på 3 etasjer blir på 3500m2. Hele 3.etasje er beregnet for utleie til kontorer eller annen næringsvirksomhet, og eventuelle interessenter kan enten henvende seg direkte til Åkra Elektriske eller til Meglerhuset Rele.

Ny og eksisterende bygning skal sammenføyes slik at det innvendig oppleves som ett bygg der Elkjøp disponerer første etasje hvor det i disse dager bygges helt ny butikk etter siste konsept.

I 2.etasje vil Mesterlys og EPOQ kjøkken også få helt ny innredning der de deler på arealet som før huset hvitevarer, mens elektrikere og administrasjon vil holde til i 2.etasje av selve nybygget.

Stort sett alle arbeider utføres av lokale firma, noe som både gir trygghet ifht kvalitet og gjennomføring at prosjektet som i hovedsak skal stå ferdig til sommeren.

Elkjøp butikken er åpen og tilgjengelig i hele byggeperioden, her får du alle produktene som vanlig. Mesterlysbutikken er flyttet til Haugehjørnet frem til nybygget står ferdig.