Bli medlem

Nyheter

Fader AS, ny medlem i Åkrehamn Vekst

Publisert

246432983_2967420936840206_2368288031804879768_n
[caption id="attachment_20664" align="alignnone" width="500"] Vidar og Jan Inge i Fader Productions[/caption] Vi spesialiserer oss i komplette løsninger til events, konferanser, konserter og festivaler. Vi leverer også lyd og bildeinstallasjoner til bolig og næringsbygg. Vi i Fader Productions er opptatt av å levere kvalitet i alle ledd, og produkter som til enhver tid er tilpasset kundens behov. Enkelt og greit. Fader AS har base i Haugesund og har Vestlandet med Bergen og Stavanger som sitt primære virksomhetsområde, men ved større eventer,  arrangementer og festivaler kan vi også levere lydanlegg til andre landsdeler.

SALG OG UTLEIE AV LYS OG LYDUTSTYR

Salg og utleie av lydanlegg for konserter, festivaler, konferanser, events og arrangement.

SCENEPRODUKSJON

Vi har lang erfaring med sceneproduksjon og prosjektering. Våre teknikere er blant landets beste og mest erfarne, og hjelper deg med alt innen lyd, lys og scenedesign

KONFERANSE

Skal du holde en konferanse kan vi hjelpe deg med alt fra lokaler til lyd, mat og underholdning.

INSTALLASJON

Vi i Fader høy kompetanse innen lyd, lys og bilde, og hjelper restauranter, utesteder, butikker og andre med konsultasjon og installasjon av lys, lydsystemer og skjermer.

INFOSKJERMER OG STORSKJERMER

Vi leverer en rekke forskjellige storskjermer, infoskjermer og reklameskjermer til bruk i butikker, restauranter, kjøpesentre og offentlige områder.

Event, firmafest, bryllup, julebord, teambuilding, kickoff eller blåtur, vi skaper opplevelser som varer.

Vi tror på å skape gode opplevelser som varer, som binder mennesker sammen og gir minner minner for livet. Som eventbyrå har vi lang erfaring innen planlegging og gjennomføring av en rekke forskjellige eventer og arrangementer, uansett hva du ønsker å arrangere kan vi hjelpe deg med planlegging, produksjon og gjennomføring.
Vi hjelper deg å finne lokaler til ditt arrangement enten du trenger bryllupslokaler, konferanselokaler eller lokaler for event

Finn et arrangement som passer for deg

Vi arrangerer og produserer alle typer eventer, under finner du et lite utvalg å velge mellom. Uansett hva slags event du ønsker å arrangere, ta kontakt, så hjelper vi deg med planlegging og gjennomføring.

Lokaler

Trenger du lokaler for ditt arrangement enten det er bryllup, konferanse eller en event av et annet slag, samarbeider vi med en rekke leverandører av selskaps og konferanselokaler, og hjelper deg med å finne et passende lokale for deg uansett type arrangement og antall deltakere. Vi leverer alt du trenger for å klargjøre lokalet for ditt arrangement, og kan hjelpe deg med pynting og dekorasjon, lydanlegg, lys og storskjerm. Vi samarbeider med en rekke forskjellige catering spesialister og kan sørge for matservering, enten du ønsker en lett snake eller flere retters middag. Kontaktinfo: Jan Inge Kvilhaugsvik: 51290200 / post@fader.no Nettsted: https://fader.no/ Facebook:https://www.facebook.com/Fader-Productions-2306363149612658 Instagramhttps://www.instagram.com/fader.no/