Bli medlem

Nyheter

Fader AS er ny medlem i Åkrehamn Vekst

Publisert

Fader As spesialiserer seg med komplette løsninger til events, konferanser, konserter og festivaler. De leverer også lyd og bildeinstallasjoner til bolig og næringsbygg. Fader AS har base i Haugesund og har Vestlandet med Bergen og Stavanger som sitt primære virksomhetsområde, men ved større eventer,  arrangementer og festivaler kan de også levere lydanlegg til andre landsdeler. Vi har tatt en prat med Jan Inge Kvilhaugsvik som er godt kjent på Karmøy scener der han trakterer gitar og vokal i flere besetninger.  Han har sammen med Vidar Johnsen startet Fader AS og har med seg Henderson gruppen som medeier. De leverer lyd og lys og en rekke andre tjenester som infoskjermer og sceneproduksjon. Jan Inge sier at et medlemskap i Åkrehamn Vekst vil gi en bedre markedsføring av vårt selskap og tjenester til Karmøys mange bedrifter. Det er viktig for oss å vise oss frem for kunder og publikum, og selvsagt levere kvalitet. Vi spør også Jan Inge hvorfor de startet dette selskapet i slutten av år 2019. Vidar og jeg samarbeidet mye og hadde en del utstyr som i perioder ikke var i bruk. Siden vi også hadde tid til overs mellom spilleoppdrag var det naturlig å starte Fader AS for oss. Når vi også fikk med oss investoren Henderson var vi godt rustet til oppstart. Vi så også at det var behov for et firma som leier ut lyd og lys. Vi har senere utvidet våre tjenester for å stå bedre rustet og tilby hele pakker til arrangement enten det er konferanser, konserter eller festivaler. Vi leverer også til selskaper bade til private og bedrifter