Vili & Vè er månedens bedrift i september 2021

31. august 2021

Solstein er med å gjør arbeid mulig for alle! Vi jobber for å skape en arbeidsplass hvor mennesket og den enkeltes utvikling er kjernen i virksomheten. Samtidig skal vi levere og produsere varer av høy kvalitet.

Vi er så heldig at Vili &Vè er blitt et samlingspunkt for gjester i alle aldre. Vi har nye og gamle kunder innom hver dag. Karmøy har mye fin natur, og spesielt Åkrasanden er et populært utrområde. Vi har ofte beøk av kunder som som kommer fra hele regionen. De går tur på sandane og etterpå besøk til oss på Vili & Ve. Hos oss får de god himalaga mat og godt bakverk. Vi selger også litt interiør og kjempefine glasskunst laget av ¨solsteinar¨.

På Vili & Vè jobber det mellom 15-20 personer for at du skal få en god opplevelse av å være kunde hos oss. Alt av bakverk er laget fra bunnen av, og vi jobber hele tiden med at vi skal ha gode og smakfulle lunsjretter. Det siste året har vi utviklet et landbrød som er blitt veldig populært, kanskje Karmøys beste brød 😊

De siste året har vært veldig spesielt for oss som andre.

Vi på Vili & Vè har hatt fokus på at det skal være trygt å komme å spise, derfor har vi jobbet mye med å ivareta smittevernreglene. Vi har fått gode tilbakemeldinger at kundene følger seg trygge når de har vært hos oss.

Selv om det har vært utfordrerne og drive kafe de siste året har vi opplevd at kunde er trofaste. Vi har hatt en økning i «ta med mat» og kunder som kommer på Vili & Vè.

Vi ønsker alle velkommen til gode oppleveser på Vili & Vè

Våre nye åpningstider er:

Tirsdag – Fredag: 10:00-15:00

Stengt mandag og lørdag.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies