Julekule Åkrasanden 2020 til salgs nå

10. august 2020

Åkrehamn Vekst har fått laget en håndmalt julekule i kun 300 eksemplarer. Kulen males med motiv fra Åkrasanden på innsiden av kulen. Dette blir et samleobjekt for alle som liker julekuler og Åkrasanden.

Video der dere kan se hvordan kulen blir håndmalt:

Benytt muligheten og bestill allerede nå, vi har kun 300 kuler for salg.

Kulen leveres i gave-eske og kan forhåndsbestilles på Vipps allerede nå. Kulen har en pris på kr 300,- som vippses til Åkrehamn Vekst med vipps nr. 105096. Husk å skrive på melding (melding skrives rett under der du setter inn beløpet på vipps) hvor mange julekuler du ønsker, navn og mobilnummer. Vi sender beskjed når kulene er ferdige hvor de kan hentes i Åkrehamn.

Dette unike produktet ønsker vi å lage ny kule av hvert år fremover med nye motiv.

Foto som er brukt av de som maler kulene er tatt av Odd Jostein Fabrin. Vi samarbeider med Kurt Misje som har kontakt med produsenten.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies