Julekule Åkrasanden 2020 er nå UTSOLGT

10. august 2020

Åkrehamn Vekst har fått laget en håndmalt julekule i kun 300 eksemplarer, og vi har nå kun 4 julekuler igjen. Kulen males med motiv fra Åkrasanden på innsiden av kulen. Dette blir et samleobjekt for alle som liker julekuler og Åkrasanden.

Video der dere kan se hvordan kulen blir håndmalt:

JULEKULENE ER NÅ UTSOLGT, VI LAGER NY JULEKULE MED ANNET MOTIV I 2021

Kulen leveres i gave-eske og kan forhåndsbestilles på Vipps allerede nå. Kulen har en pris på kr 300,- som vippses til Åkrehamn Vekst med vipps nr. 105096. Husk å skrive på melding (melding skrives rett under der du setter inn beløpet på vipps) hvor mange julekuler du ønsker, navn og mobilnummer. Du kan hente julekulene på vårt kontor i Centrum Varehus 2.etasje.

Dette unike produktet ønsker vi å lage ny kule av hvert år fremover med nye motiv.

Foto som er brukt av de som maler kulene er tatt av Odd Jostein Fabrin. Vi samarbeider med Kurt Misje som har kontakt med produsenten.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies