Bøhn Regnskap er månedens bedrift i juli 2020

23. juni 2020

Åkrehamn Vekst har tatt en prat med Kåre Njål Bøhn og Kjartan Medhaug eiere og drivere av bedriften. Bøhn Regnskap har allerede eksistert i over 40 år og det var Olav Bøhn som i 1977 startet opp i kjelleren til sin svigerfar. Olav er blitt pensjonist og Kjartan Medhaug har overtatt hans aksjer mens Kåre Njål er med videre som før.
Begge to viser til at Bøhn Regnskap er eksperter på tall og har i dag 16 ansatte med to avdelinger, Åkrehamn og Norheim.
«Alle Teller» har vært budskapet i noen år nå og det fikk en enda større betydning dette året da maleriet på Åkra IL sin vegg kom opp, det kommer vi tilbake til litt senere.

Vi lurer på hva et regnskapsfirma driver på med, utenom det å føre regnskap? Kjartan svarer at det selvfølgelig er regnskap som er primæroppgaven deres, men vi er også kundekonsulent der vi har møter med våre kunder for å informere om hvordan de kan gjøre ting enklere, spare penger og tid. Vi er også forretningsfører for flere selskap der vi i tillegg til ordinært regnskaps arbeid bistår kunder med møteledelse, protokoller osv.

Kåre Njål sier videre at vi går også ut til kunder fast der vi arbeider med dem i et samarbeid. Vi fører også regnskap for en landsdekkende kjede, men hovedtyngden av kundene kommer fra Haugalandet. Vi har kunder fra alle bransjer både små og store bedrifter.
De siste årene har vi også satset på Power Office slik at kundene kan bli mer delaktige. Vi lager pakker til de forskjellige kundene der noen ønsker å bidra med mye og andre med litt mindre. Power Office er et komplett system for regnskap, faktura, timeføring, lønn og reiseregning. Alt eller noen av delene kan kundene utføre fra egen PC. Vi nærmer oss 50% av kundemassen som allerede har tatt i bruk Power Office. Det er selvsagt ikke alle som ønsker å gå over til Power Office, men ønsker fremdeles at regnskapet i sin helhet lages av oss.
Vi finner løsninger for alle og det er videre viktig at vi lager et system som kunden har bruk for. Vi har også flere bransjeprogrammer som passer noen av våre kunder. Relasjonsbygging, sosial kontakt med kundene er veldig viktig siden «Alle teller»

Vi kommer ikke utenom veggmaleriet på Åkrahallen og hvordan det startet. Vi er begge to med i idrettslaget sier Kjartan og da så den stor nakne veggen mot nord, tenkte vi at det var mulig å sette opp et reklameskilt. Vi snakket så med vår Grafiske designer Siv Tveit og flere forslag kom på bordet. Siv tok kontakt med AFK om muligheten for å lage et veggmaleri med verdiene til Bøhn Regnskap i bunn. Flere ideskisser ble fremlagt og den endelige beslutningen ser vi nå på den store veggflaten mot nord og øst. Prosessen ble en suksess der felleskap og likhet er sentral i maleriet og hos oss i Bøhn Regnskap. På veien har vi fått utrolig mange kjekke tilbakemeldinger og vi er sammen med kunstner, Åkra IL og Siv stolte over det vi har fått til. Vi er på grunn av dette blitt mer synlige som bedrift og vi kommer selvsagt til å bruke det videre i vår markedsføring.
Vi må også vise frem maleriet som vi har i resepsjonen vår, sier begge og nedenfor ser dere resultatet.

Kjartan til venstre og Kåre Njål til høyre ved siden av maleriet på kontoret

For mer informasjon om Bøhn Regnskap se Nettside og facebook

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies