b.young Åkrehamn, månedens bedrift juni 2020

2. juni 2020

b.young Åkrehamn eies av Monica Valhammer og DKC Comapany. Monica hadde jobbet i mange år i b.young kjeden før hun fikk spørsmålet om å starte opp ny butikk på hjemplassen Åkra 27. Oktober 2011. Hun hadde aldri et ønske om å eie egen butikk, men etter litt tenke tid var det bare til å hive seg rundt og har aldri angret siden.

b.young Åkrehamn har i dag 5 ansatte som er veldig takknemlige for alle som ønsker og bruker butikken i disse vanskelige corna tidene, men lokalsamfunnet har vist at de ønsker og støtter opp butikkene. b.young Åkrehamn er eneforhandler av merket Sisters Point på Haugalandet, de får selv velge ut hvilke varer som skal kjøpes inn, derfor varierer vareutvalget fra butikkene på Oasen og Amanda.

Trenden for våren/sommeren er myke sandfarger, beige, og brunt er også på vei inn. Sterke neonfarger i gult og grønt kommer i sommer, blandet med olivengrønt.

b.young Åkrehamn legger stor vekt på personlig service og veiledning til kundene, med en oversiktlig og ryddig butikk der kundene lett finner frem er svært viktig. De har en middels prisklasse og er konkurransedyktige med de store kjedene.

Du kan også benytte deg av click og collect i nettbutikken: www.byoung.com

merker du finner i butikk:

  • b.young
  • ichi
  • Fransa
  • Kaffe
  • Sisters Point
  • Floyd
  • Mazing
  • Pulz
  • Jazz

Du finner også et utvalg av smykker, skjerf, strømper og ander små varer fra merkene: Rosenvinge, Zonice, Manzini, Zenze, Gemini, Decoy.

Velkommen til oss, hverdag og fest vi hjelper deg gjerne.

Monica, Ingebord, Marthe Synnøve, June, Tina og Jill Aline

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies