Karmøy ferie? Fortvil ikke, her finner du aktiviteter for hele familien

27. mai 2020

For de aller fleste er sommerferie planene avlyst og må tenke alternativt i ferien. Men hva med å bli hjemme å ta en Karmøy ferie? Nedenfor finner du aktiviteter for hele familien i sommer 🙂

Gøy for familien!

På Karmøy er det mye å utforske både for store og små! Museer for de nysgjerrige, bading ute og inne for de svømmeglade, og natur og lek for alle.

Møt dyrene i Haugaland Zoo

En 41 mål stor dyrepark som foreløpig inneholder 250 dyr, fugler og reptiler.
Åpent i sommersesongen, ellers etter avtale. NB. Begrenset parkering.
Hauskevegen 30, 4260 Torvastad. T: 95 44 24 13

 

Minigolfen – familiepark

Det spennende minigolfanlegget inviterer til ute- og innespill. Flott og morsomt gruveområde og bondegårdstema. Europas største!
Hauske Gård ligger vis-a-vis Nordvegen Golfbane. Åpent mars-oktober.
Hauskevågsveien 4, 4260 Torvastad.
post@minigolfen.no, T: 94 222 900.

Åpner fra 1. juni 

Gårdsbesøk på Snurrevarden

Snurrevarden gård er et småbruk som ligger på Vorrå. På gården møter du hester, sauer, geiter, høner, kaniner, marsvin, minigriser, hund og katter.
Åpen gård fra april til september kl. 10-15 en gang i måneden. Leker og aktiviteter for hele familien: Ridning og hestekjøring (kr 30), høy -og trampolinehopping, kafe og bålpannegrilling. Inngang: kr 50,- pp, kr 150,- pr familie.
Gruppebestilling hele året.
Smidjebergvn 25, 4265 Håvik. Parkering ved Lande Gården (tidligere radio 102).
ynskje@snurrevardengard.com, T: 416 86 756

(Tar foreløbig kun imot grupper på bestilling)

Programmet Kongesommer

Tilbyr mange morsomme aktiviteter som minigolf, gårdsbesøk, museumsbesøk og fisking for å bare nevne noe! Sett av ukedagene 22.juni – 3. juli. Påmelding dagen før.

 

Ro, ro, til fiskeskjær

Gratis utleie av robåt på turistkontoret i Skudeneshavn om sommeren.
Torget. t: 52 85 80 00, epost: turist@karmoy.kommune.no.

Solbakken Putball

er en 9 hulls fotballgolfbane, der det gjelder om å få minst mulig spark. Moro for folk i alle aldre, enkeltvis eller som lag. Det er utfordringer/hinder underveis på en del av banene. Det kan minne om en minigolfbane hvor golfballen er byttet ut med fotball.
Spannav. 530, Aksnes. 5546 Røyksund.

 

Dra til syden …

Lange, silkemyke sandstrender i bukter og viker. På en varm sommerdag er ingenting som å besøke en av våre lokale «sydenstrender». Sandvesanden ved Skudeneshavn og Åkrasanden lenger nord inviterer til hvit sand og rent klart vann. Karmøys strender er et førsteklasses badested både for barn og voksne – og en deilig plass å lade batteriene. Storhavet er et flott skue, uansett vær. Karmøystrendene er et yndet tursted hele året.

Åkrasanden har det anerkjente miljømerket Blått Flagg, som er en eksklusiv internasjonal miljøsertifisering for strender og marinaer. Langs strandlinjen fra Åkrehamn til Ferkingstad går en kultur- og natursti. En vandring her byr på særegen sandvegetasjon, spennende historiske spor og et kulturlandskap formet av mennesker gjennom århundrer.

Håper at du synes at Karmøy ferie ikke er så kjedelig allikavel og vi håper du vil ta i bruk alle de flotte aktivitetene og attraksjonene vi har her på Karmøy i sommerferien 🙂

God sommer!

Enda flere sommeraktiviteter og attraksjoner finner du på: https://visitkarmoy.no

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies