Bli medlem

Nyheter

Slåttebrekk Hud og Fotterapi, ny i Åkrehamn Sentrum

Karoline Slåttebrekk starter opp med egen fotterapi i Åkrakrossen nærmere bestemt Klæhaugvegen 8 på siden av Studio Haarr Frisør og S. O. Lund.

Publisert

IMG_2598

Inngang på østsiden der det er god parkering og her kommer du også inn med rullator/rullestol
Åkrehamn Vekst tok turen innom Karoline og hun var i full gang med ferdigstilling av salongen. Karoline er utdannet hud og fotterapeut og har tidligere jobbet 10 år hos Karmøy hud & fot før hun nå åpner egen salong.

Det er et stort og nyoppusset med behandlingsrom for hudpleie og et rom for fotbehandling. Store fine lokaler med sittegrupper og alt du trenger av hud og fot produkter i hyllene. Selve hudpleien og en del produkter kommer i juni/juli og hun må derfor utsette hudpleien til alt er på plass. Fotpleie kan allerede nå bestilles allerede nå på www.slattebrekkfotterapi.bestille.no og hun kan kontaktes på mobil: 48928283 eller epost: slattebrekk-fotterapi@outlook.com og facebook: Slåttebrekk Fotterapi Her kan du også bestille form og farge vipper og bryn, voks legger/lår/bikini. På nettsiden finner du de forskjellige behandlingene Karoline tilbyr.

Fotterapeut behandler og forebygger fotproblem knyttet til bruk av sko eller ulike sykdommer. Lidelser knyttet til fotens hud, negler, skjelett og muskler. Terapeutens viktigste oppgave er å finne årsaken til problemer og lidelser og behandle føttene til økt velvære.

Velkommen til Karoline sin nye Fot og hudpleie i Åkrehamn.