Bli medlem

Nyheter

Zocial satser og kjøper opp konkurrent (lokalt reklamebyrå)

1. januar overtok Zocial reklamebyrået Skarr.

Publisert

skarr

For karmøybaserte Zocial AS starter det nye året med oppkjøp av Skarr Kommunikasjon AS. Markedsføringsbyrået styrker med det sin posisjon i markedet, og legger til rette for videre vekst i 2024.

– Vi fikk en forespørsel om vi var interesserte i å kjøpe selskapet - noe vi var. Jeg hadde ikke gjort dette med et hvilket som helst firma, men jeg vet at Skarr har operert seriøst hele veien, og levert arbeid av kvalitet. Det har vært viktig for oss i valget om å overta, sier daglig leder i Zocial, Glenn Helge Kvilhaugsvik.

I trygge hender

Skarr Kommunikasjon ble opprettet i 2016 av Stian Ferkingstad. Siden har reklamebyrået hjulpet små og store kunder med å nå sine kommunikasjonsmål. I 2018 kom Andrea K. Jensen inn som partner.

Oppkjøpet kommer som følge av at Ferkingstad og Karlsen nå er på vei over i nye jobber, henholdsvis i Paxon og SK Vedavåg Karmøy. Derfor trengtes noen til å ta selskapet videre.

– Ettersom Andrea, og nå også meg selv, skal videre i andre jobber på nyåret er vi fornøyde med å ha funnet noen flinke folk som kan fortsette og drifte videre Skarr. Jeg er overbevist om at det blir utført på en utmerket måte av Zocial, sier avtroppende daglig leder i Skarr, Stian Ferkingstad.

– Det er selvfølgelig vemodig når et langt kapittel avsluttes, men da er det godt å vite at Skarr er i gode hender hos Zocial som kan levere et så bredt spekter tjenester. Nå gleder jeg meg veldig til å ta fatt i nye oppgaver som daglig leder i SK Vedavåg Karmøy, istemmer Jensen.

Ser lyst på 2024

Zocial overtar dermed firmaet og kundeporteføljen.

– Vi overtok fra 1. januar, og selskapet vil bli fusjonert inn i Zocial i løpet av kort tid. Selv om både Andrea og Stian skal over i nye jobber vil de bistå ut januar slik at alle kunder og kontakter får den oppfølgingen de trenger og en god overføring, sier Kvilhaugsvik.

Han forsikrer at kundene fortsatt vil ha tilgang på alle tjenester de er vant til.

– Kundene vil kunne få de samme type tjenestene hos oss som de har fått tidligere. I tillegg til et bredere tjenestespekter når det kommer til digital markedsføring, sier Kvilhaugsvik.

Han roser innsatsen som er lagt inn i Skarr, og ser frem til å videreutvikle det Ferkingstad og Jensen har bygget opp.

– Dette vil styrke oss. Forhåpentligvis vil vi vokse og ansatte flere med tiden. Noe som igjen vil bringe enda mer kompetanse inn i firmaet, avslutter han.

skarr

Bildetekst: Fra nyåret blir Skarr en del av Zocial. F.v. Stian Ferkingstad - daglig leder og partner i Skarr, Glenn Helge Kvilhaugsvik - daglig leder i Zocial, Andrea K. Jensen - partner i Skarr.

Zocial AS er et markedsføringsbyrå som har spesialisert seg på digital og resultatbasert markedsføring. Selskapet ble startet i 2012, har kontorer på Åkra og på Norheim, og teller i dag fem ansatte. De siste årene har bedriften hatt en god vekst, og i 2022 ble Zocial kåret til Gaselle-bedrift.

Skarr Kommunikasjon er et reklamebyrå stiftet i 2016 av Stian Ferkingstad. De siste årene har byrået hatt kontorlokaler på Norheim. Byrået tilbyr tjenester innen grafisk design, webutvikling og kommunikasjon.

Kontaktperson

Glenn Helge Kvilhaugsvik
Daglig leder, Zocial AS
+47 934 71 162 / gh@zocial.no