Bli medlem

Nyheter

Hva skjer på tirsdagstreff i Åkra IL

Åkrehamn Vekst lurte på hva som skjer på tirsdagstreff siste tirsdagen hver måned i det nye møtelokalet 2.etasje i Åkrahallen.  

Publisert

IMG_9459

Det er Alf Klæhaug i oldermannslauget som har startet treffet der det stort sett er pensjonister som kommer siden det er kl 10 på en vanlig tirsdag.

Her serveres det kaffe og vafler fra Kristoffer Stava, og drøsen er alt kommet i gang fra de 14-15 personene som har tatt turen. Det går i fotballprat og ikke minst det som rører seg i lokalmiljøet.

Etter en stund glir praten over til gamle historier fra den gang de spilte fotball selv, og med litt småegling og latter glir vaflene ned på høykant.

Jeg tar en parat med foregangsmannen Alf som sier at det blir fint besøk på 20 års jubileet for oldermannslauget den 24.mars. Da får de besøk av Davy Wathne den kjente sportsjournalisten med fotball som spesialfelt fra Bergen og tv-ruta. Henning Liknes, Govert Dahl og Alf Klæhaug har i alle disse 20 årene vært med i oldermannstyret.

Fotballakademiet trener tre ganger i uken og flere fra oldermannslauget er medhjelpere og lager til mat for sultne elever som kommer rett fra skolen til trening.

Vi må også nevne at hver tirsdag så trener mange av oldboysgutta kl 21:00 til 22:00 i Åkrahallen med gåfotball. Selv om det ikke er lov å løpe kommer svetten frem etter en time på banen. Har du ikke vært med tidligere er det plass til flere, så her er det bare til å møte opp til en god sosial fotballtime.