Bli medlem

Nyheter

Stem frem «Årets omstiller»

I løpet av det siste årene har vi sett hvordan små og store virksomheter har snudd seg rundt og funnet nye løsninger og samarbeidspartnere for å overleve. Denne innsatsviljen og evnen til å se muligheter vil vi også trenge i fremtiden, da norske virksomheter må tilpasse seg en hverdag preget av stadige endringer, ny teknologi og et mer bærekraftig samfunn.

Publisert

omstiller

Hvor hadde vi som lokalsamfunn vært om vi ikke hadde hatt virksomheter som kan snu seg rundt og være kreative og fremoverlente i krevende situasjoner? I hver eneste by og bygd har vi virksomheter som er innovative, tenker nytt og omstiller seg for å kunne levere gode varer og tjenester til innbyggerne. De bidrar til levende og gode lokalsamfunn. 

Vi i Virke vil hedre disse og vil i år, som i fjor, derfor kåre Årets omstiller! Å hedre lokal omstillingsevne er noe av det viktigste vi kan gjøre for å sikre fremtidige arbeidsplasser og stimulere til bærekraftig vekst – i hele Norge.  

Vi vet at landet vårt er fullt av omstillere. Disse menneskene er ressurser til bærekraftig vekst og utvikling, og det er viktig at vi tar vare på disse. Hederen som ligger i å bli nominert til Årets omstiller er ikke bare et diplom på veggen. Det er motivasjon for videre innsats. Derfor er Årets omstiller et verdifullt verktøy for et levende lokalsamfunn.  

Men dette klarer vi ikke uten deres hjelp. Hvem vil dere nominere fra deres region? Er det noen som har tatt noen spennende grep og som fortjener heder og ære?  

Nå starter vi kampanjen for å få inn nominasjoner, og til høsten vil en jury kåre en vinner.  

Slik kan dere støtte opp om Årets omstiller:  

Ta gjerne kontakt med oss i Virke og les mer om Årets omstiller nettsiden som er lenket til ovenfor.

Med vennlig hilsen
Peder Qvale
Kommunikasjonsrådgiver

peder.qvale@virke.no

+47 970 47 745

virke.no