Bli medlem

Nyheter

Karten Skog og Anlegg AS er månedens Bedrift januar 2022

Karten skog og anlegg er et relativt nytt selskap der tre firma er slått sammen. Tidligere drev Molin Maskin og Sverdrupsen Skog og Maskinutleie for seg selv, men sammen med Åsmund Våge opprettet Ken Sigve Sverdrupsen og Marius Tobiassen Karten skog og anlegg i slutten av år 2020.

Publisert

IMG_7465

De er nå 5 ansatte og satser spesielt på Bioflis. De har nå etablert seg i Veakrossen næringsområde med nytt kombinert næringsbygg med kontorer, lager og verksted. Selve bygget er på 430 kvadrat mens uteområdet er på litt over 2 dekar.
De har inngått en 5 års avtale med Norsk Bioflis der de leverer flis Karmøy kommunes anlegg ved Ungdomsskolen på Åkra, Vea sykehjem og Haugaland Videregående skole. Karten leverer 5000 kubikk i året til anleggene, det er store mengder når vi også tenker at en kontainer er på 35 kubikk. Anleggene fylles opp 1-3 ganger i uken, hver gang med en eller to kontainere. De må ha store kvanta med skoging hvert år for å fylle opp bioflisanleggene.
Nå har de fått en stor jobb for Vassbakk & Stol i Sveio der de skal drive vegetasjonsrydding på et 3 kilometer strekk på hele 60 mål. I Bjørgene på Torvastad har vi en stor jobb der vi rydder 120 mål skog.

IMG_7480

Vi driver innen entreprenørbransjen sier Ken Sigve, og vi har mange andre oppdrag som maskin entreprenør som graving, massetransport, tomtearbeid, hagearbeid, drenering, snørydding, grøfting for private og bedrifter. Ken Sigve nevner også at de er med å sette opp og ta ned Julelys hvert år sammen med Åkrehamn Vekst.

De siste årene har vi kjøpt og leaset flere nye store maskiner, vi står godt rustet til å ta på oss mange forskjellige jobber. Nå venter vi på en flismaskin som går på belter, men den er forsinket.

Dere kan se mer på vår nettside og facebook side og ta gjerne kontakt dersom dere har arbeid som vi kan utføre og vi kommer også på uforpliktende befaring.