Green Kidz er ny medlem i Åkrehamn Vekst

3. august 2021

For 4 måneder siden startet Linn Hege Solås fra Åkra drømmen sin om å starte en nettbutikk. Green Kidz er en miljøvennlig barnebutikk på nett som fører merkene: Moraz, Organic Zoo, Katvig, Natruba, Fred´s World.

Grunnen til at logoen inneholder en grønn papegøye er fordi papegøyer er morsommer, lekne, og til tider masete. (det samme kan man jo si om barn) Men Tiltross for det fortjener de å leve på en frisk jordklode.  Både barna og papegøyene.

Husk at man også kan handla hima på nett og støtte små lokale bedrifter som jobber hardt for å nå sine mål. Bor du på Karmøy/Haugesund får du fri frakt i nettbutikken til Green Kidz.

Velkommen til nettbutikken!

Link til nettbutikken finne du her

Facebook her

Instagram her

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies