Brynadine er ny medlem i Åkrehamn Vekst

30. august 2021

Andrea Karlsen gjorde alvor av drømmen om å jobbe med bryndesign, og startet sin egen bedrift Brynadine i april 2021 etter at hun hadde vært i hovedstaden og kurset seg i brynbehandlinger. Hun har laget seg et studio hjemme på Vea og holder til i Nesvegen 19 hvor hun utfører ulike behandlinger som: Bryn laminering, form og farge, manscaping, vippefarge, og voksing av ansikt. Bryn laminering er en semipermanent behandling som tas på brynene og som rekonstruerer hårstrukturen som gjør at hårene står den veien man vil.

Til vanlig jobber Andrea som prosjektleder og markedsfører i Skarr Kommunikasjon som hun selvfølgelig skal fortsette å jobbe for. Selv om det er en drøm å jobbe med bryn vil hun ikke satse på dette på heltid. Andrea er akkurat ferdig i permisjon så nå er hun tilbake i jobb hos Skarr og driver Brynadine på si.
Hun ønsker å bli best på bryn, og har veldig lyst til å videreutvikle seg. Det kommer hele tiden nye metoder på markedet, og har lyst til å kurse seg enda mer. Men akkurat nå har hun lyst til å bli kjempegod på bryn laminering.
Andrea / Brynadine har opparbeidet seg en god kundebase allerede, men sier at hun også ønsker alle nye potensielle kunder hjertelig velkommen til studioet hennes på Vea.

Brynadine er aktiv på sosiale medier så følg henne gjerne på Instagram her og Facebook her

Åkrehamn Vekst ønsker Andrea Karlsen velkommen som ny medlem i Åkrehamn vekst.

Foto: Ann Margit Grønstad

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies