Vest Kontakt er i flyttemodus

22. februar 2021

Vest Kontakt starter flytting til nye lokaler i Stongsvingen 77, i mai 2021. Lokalene de er i nå skal selges, og de regner med at alt er flyttet til nye lokaler innen sommeren.
Det nye bygget har gode produksjonsfasiliteter, verksted, lager og utsalgsmuligheter. Med oppgradering til nye moderne lokaler bidrar dette til at selskapet kan ekspandere videre, øke produksjon og utviklingen av selskapet til å fortsatt være en betydelig leverandør av sine produkter og tjenester til offshore, maritim, og landbasert industri.
Vest Kontakt fikk ny eier i 2020 da Einar Tollaksvik kjøpte bedriften gjennom sitt selskap Tollaksvik AS. Vi kjenner også Einar gjennom selskapet Saga Subsea.  Vest Kontakt blir også medlem i Åkrehamn Vekst når de nå har fått nye eiere, og flytter inn i ny bygning noen hundre meter fra den nåværende eiendommen. Her i Stongsvingen 77 etablerer de seg i første og andre etasje på vestsiden av bygget.

Daglig leder Magnus Dahle

Vi har også snakket med Daglig leder Magnus Dahle som sier at de satser på proffmarkedet offshore og onshore.
Vest Kontakt har vært i drift siden 1986 og driver med produksjon og salg av høytrykkvaskere og vaskeanlegg for industrien. De produserer også rengjøringsmidler for proff og privatmarkedet. Magnus forteller videre at de nå ønsker å bli enda bedre på salg og markedssiden der deres kvalitetsprodukter skal komme frem i lyset også for bedrifter på land. De har i mange år satset og solgt kvalitetsvaskere til rigger der de skreddersyr høytrykksvaskere.  De tilbyr også installasjon, service og vedlikeholdsavtaler. Magnus har jobbet 10 år i bedriften og har vært litt av og på fordi han har tatt utdannelse med en Bachelor i politisk økonomi i Bergen. Han er nå tilbake og satser for fullt for å nå nye høyder med Vest Kontakt sammen med to medarbeidere. Vi skaffer alt det kunden trenger sier Magnus før vi avslutter samtalen. Vi ønsker Vest Kontakt lykke til med nye lokaler, ny nettside og for å få nye kunder med sine unike produkter som produseres lokalt.

Nybygget i Stongsvingen skal få et nytt uteanlegg før flyttingen.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies