Vi ønsker flere torghandlere og kunder til Åkrehamn Torg

12. mai 2020

Åkrehamn Vekst ønsker å få et større mangfold på torget i Åkrehamn. Vi ser derfor på muligheten for å få flere torghandlere og kremmere til å selge sine varer en lørdag i måneden, for å se om det lar seg gjøre. Vi er derfor interessert i å få kontakt med alle som ønsker å være med å selge varer og hva dere har å tilby. Send en epost til post@akrehamn-vekst.no eller ring mobil: 91697245.

Vi ønsker også at de som bor her kommer med forslag til hvilke varer dere ønsker skal selges på torget. Send oss en melding eller epost innen 20. mai og du er med i trekningen av ei Sildakåna og en Mann i båt.

Vi håper at dere sender inn mange gode forslag.

NB! Det blir jordbær på torget også i år. Helge Gjerde hos Jelsa jordbær sier at det vil bli torgsalg fra midten av juni.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies