Forebygging tiltak for handelsstanden

26. mars 2020

Det er spesielle tider og vi merker at forespørsler går på forebygging og smittevern, tenkte om noen av medlemmene også har behov for dette:

  • Infomerking til gulv, vegg og vindu med banner, plakater, avtagbare klistremerker og gulvmerking med antiski. Omgående levering. Vi kan også levere infoholdere og stativ til gulv og vegg på 1-2 dager.
  • T-skjorter/vester til utsatte kundebehandlere med 1 ukes leveringstid, leveres med ønsket tekst som «Takk for at du holder avstand», «Hold 1-2m avstand» m.m.
  • Vi har godkjente engangs-munnbind og flere kombinasjonsprodukter med levering fra april. Mens håndsprit med over 70%, leveres ca i juni. Alle er priset med logo, eget design eller etikett, men kan bestilles uten til lavere pris.

Alle produkter er tilbudt sykehusinnkjøp og kommune som første prioritet selvsagt. Vi jobber etter strenge retningslinjer og vår Product Compliance-kontroll gjør at de produktene vi i dag tilbyr i markedet er kontrollert og har de rette sertifikater.

Ellers er alle våre leverandører fortsatt i sving og vi kan levere profileringsartikler og bekledning som før. Og er behjelpelig med å sende direkte til mottakere 😊

 

Kontakt: Eriksen reklame for bestilling eller mer informasjon: 52 81 50 03

https://www.facebook.com/eriksenreklame/

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies