Nå e eg meir enn øvejidde på kommunens byråkratar å desse politikaranne

19. juni 2018 — Blogginnlegg av Sinnataggen

I desse kommunesamenslåingstier, går det ann å søkja om lausriving frå Karmøy å oppretta ein egen Åkra kommune så at me kan få kontroll på det så e viktigt her på Åkra mon tru.

Karmøys byrokratar inne i kåparvik har nå i åravis trenert alt så kan å bør bygjast av infrastruktur i Åkraområdet. Kafor kan eg ikkje svara på, men eg trur dei e misunlige for at det e den einaste plassen på øynå så har vekst både økonomisk, i handel å i folketal. Me får det te sjøl å NÅ KREVE MED EIN EGEN KOMMUNE, KIN SØKJE MED TE?

Bilderesultat for gratis tegninger

Politikarane e ikkje det spor bere, dei skalta å valta med oss, trudde dei sko driva sørvice te innbyggaranne eg da, eg blir meir enn forarga kan du skjøna. Ein dag ska dei bygja nye skule, neste dag skad ei ikkje, så ska dei kjøpa tomt, så kjøpe dei tomt å teslutt så ska dei ikkje bygja? Går det ann å vara meir teite? Dei e rett å slett ikkje brukande og med må skifta dei ut.

Bilderesultat for gratis tegninger

Et år te valg, her må adle Åkrabuar tenkja seg nøye om. Ikkje stem på det nya partiet, ikkje stem på KRF å dei andre så barra vil oss vondt her vest. Stryk så det joma på stemmesedlane hvis det går ann neste år. Hvis ikkje e det kun å gi ekstra stemmer te viselege Åkrabuar. NÅ E DET NOKKKK ROT FRÅ DESSE UBESTEMMELIGGE POLITIKARANNE I KOMMUNESTYRET I KARMØY.

Eg vil ha ein ny kommune der med bestemme sjøl. Tenk å ikkje forstå at skulen på Åkra va utdaterte for 50 år siå. Nå har dei kun ein tjangs, bygg skule nå elle så vil me ut av kommunen.

Går ikkje det må me bretta armane opp å bygja privatskule sjøl, me kan ikkje ha dei sullemiklane inne i kåparvik te å bestemma øve oss lenger.

 

Godt det e ferie snart så at pumpå kan ta seg inn igjen på utanlandferie elle i jaffal i ein an kommune i Norge. Det e skremande det så skjer.

Grunge Heart II

På toppen av alt så har desse kåparvikbuanne og norkarmøybuane i dette utvalget så sko sjå på nytt kulturhus plassert det på feil plass. Kor e vestantebuen i gruppå? Det va jo sjølsagt at nytt kulturhus sko landa på kåparvik når du ser kin så e i gruppå, å det e det ordføraren i Karmøy så har vore me å tatt ut, tru det den så kan. Eg trudde det va ein dårligge spøk når dei ikkje ville ha det der så Karmøy kulturhus e i dag, nemmeligt på Åkra. Noge kan vell vara utforbi kommunesenteret elle? Kor har dei fonne ut at det e bere på kaien i kåparvik elle i maktsenteret Åkra mon tru?

Bilderesultat for gratis tegninger

Eg e drittleie av desse folkje nå.

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies