Smak av vinter

25. januar 2013

Værmeldingene tyder på at kvikksølvet skal begynne å bevege seg oppover mot de røde og varmere gradene. En periode hvor vi har fått smake på skikkelig vinterkulde nærmer seg slutten, i hvert fall for denne gangen. Lyset som følger et slikt vinterhøytrykk gir høytrykk også for mitt humør. Visst er det kaldt og visst hutrer vi litt, men hva er vel det mot sipende trist regn og skyer som tynger skuldrene våre.

Selv har jeg hatt gleden av å få prøve skøyteisen. Det er en fryd å se tilfrosne vann med barn og voksne som boltrer seg i lek på isen. Noen blåmerker her eller der er det bare å ta med seg for når regner kommer som meldt, kan blåmerkene minne oss på spørsmålet om regnet er å foretrekke framfor litt skikkelig vinterkulde.

For en uke siden tok jeg kameraet på skulderen for å skildre smaken av vinter på Vestsiå som jeg la ut på vår Facebookside. Ta gjerne en titt på alle bildene her.

Stavasanden, Ferkingstad

Joggetur på Åkrasanden

 

 

Svaner i vinterkledd havn

Vinterhøytrykk i Sævik, Vedavågen

 

For flere blogger klikk blogg i hovedmenyen

 

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies