Bli medlem

Nyheter

Distriktes største rørleggerbutikk åpner i Veakrossen

Publisert

Torsdag 29. oktober åpner distriktets største rørleggerforretning på Vea Industriområde. Det er Bademiljø Vedavågen Rør som nå åpner dørene til sin nye butikk. Nybygget er lokalisert like ved den tidligere butikken, og blir mange ganger større enn den nåværende. Her er det lagt til rette for et stort utvalg i baderomsartikler, og de mange utstillingene skal bidra til å gi kundene inspirasjon og ideer til sine bad.
Vedavågen Rør tilbyr i tillegg til et stort utvalg av varer også høy faglig kompetanse. Har vil kunden få den rette hjelp og veiledning til å kunne skape sitt drømmebad.
- Vi inspirerer, tegner badet og gjennomfører hele prosjektet, sier daglig leder Sverre Vedøy.
Åpningsfest
Åpningsfesten starter torsdag 29. oktober, der Haugalendinger inviteres til å komme for å se den flotte nye butikken, møte representanter fra ulike leverandører, samt gjøre et kupp. For i forbindelse med åpningsfesten vil det være en mengde knalltilbud på baderomsutstyr.

Ikke bare "Best på bad"
Som godkjent rørleggerbedrift utfører Vedavågen Rør alle typer arbeid du kan forvente av en rørleggerbedrift. Alt fra installasjon av komplette røranlegg til fliser og fliselegging. Tenker du å installere varmepumpe, komplette vannbårne gulvvarmeanlegg eller sentralstøvsuger hjelper vi deg også med dette.
- Når våre rørleggere gjør jobben, kan du være trygg på at monteringen gjøres i henhold til gjeldende regler.

Fliser
I forbindelse med åpningen av nybygget blir det nå også etablert en egen fliseavdeling. Bademiljø Vedavågen Rør har også tidligere ført fliser, men det satses nå enda sterkere på dette området. Dette for å kunne være en totalleverandør av baderom. Bedriften har også egne flisleggere som kan utføre jobben på en kvalitetsmessig måte og som oppfyller alle krav til våtrom.

Bademiljø
Bademiljø er en landsdekkende kjede av godkjente rørleggerbedrifter. Kjeden har I dag 120 medlemsbedrifter med mer enn 850 rørleggere og servicebiler. Alle bedriftene har egne butikker med utstilling og salg av VVS-produkter.
Bademiljø står for faglig dyktighet, pålitelighet og kreativitet. Derfor er vi det naturlige valget enten det gjelder planlegging og gjennomføring av baderomsprosjekter, eller utførelse av andre rørleggertjenester. Som landets ledende rørleggerkjede, er vi den eneste kjeden som tilbyr 10-års Garanti - tett bad ved totalrehabilitering av bad og våtrom.
For ytterligere informasjon, ta kontakt med daglig leder Sverre Vedøy på tlf. 959 31 132 eller e-post: sverre@vedavagenror.no