Bli medlem

Nyheter

Åkra Elektriske feirer 90 år med full ombygning av butikken

Publisert

elkjøp

Pressemelding fra Åkra Elektriske

Åkra Elektriske feirer 90 år innen elektrobransjen etter oppstarten som installasjonbedrift 1 1926.

Butikklokalene er flere ganger utvidet til i dag å dekke et areal på ca 2300 m2 fordelt over tre etasjer beliggende i en ny del (Elkjøp) og en eldre del som huser administrasjonen, elektrikere og Mesterlys.

Hele Elkjøp og Mesterlys butikken blir nå renovert og oppgradert med ny innredning for å matche endringer i tiden innen varesortiment og display løsninger etc.

Elkjøp delen vil få plass til enda mer spennende elektronikk innen Data/Tele/Lyd og bilde sektoren, samtidig som eksponeringen av produktene vil bli bedre og mer kundevennlig med nyeste løsninger.

Som en følge av kjempesuksessen med EPOQ kjøkken som du finner i 2. etasje vil det også bli satt av enda mer plass til integrerte hvitevarer, i tillegg til å opprettholde det store utvalget av øvrige hvitevarer og små-elektrisk som har vært et kjennemerke gjennom alle år.

Generelt:
Åkra Elektriske gruppen er distriktets ledende total leverandør innen elektroinstallasjon og handel med belysning og elektriske apparater med samlet omsetning på 170 million.

Den opprinnelige installasjons virksomheten omfatter i dag en stab av 30 dyktige montører som tar alle typer oppdrag i bolig og nærings-/industri bygg over hele Haugalandet med faglært personell innen både elektriker og svakstrøms-faget (overvåkning, innbrudd-/brannalarmer etc).
I tillegg til installasjons-virksomheten driftes Mesterlys Åkra og Elkjøp butikker på Åkra, Stord og Husnes.

Åkra-Elektriske-340x160