Bli medlem

Nyheter

Åkrehamn Vekst arrangerte frokostmøte hos Åkra Bilimport

20 medlemmer var på tidlig frokost hos Åkra Bilimport, der vi fikk foredrag av Advokat Jan Henrik Høines og Daglig leder i Åkra Bilimport Jostein Danielsen

Publisert

IMG_2433

Åkra Bilimport
Først ut etter selve frokosten var foredraget fra Åkra Bilimport der Jostein fortalte at Åkra Bilimport ble etablert i 1965. De driver med nybilsalg, bruktbil og båt og selger ca 400 biler i året der 90% er bruktbil ettersom nybilsalget har gått ned de siste årene. Opel og Isuzu forhandler
De er merkeverksted for Opel, Isuzu, Peugeot og Citröen. De har verksted/service og karosseri/lakk, omsetter for 170 mill og er 33 ansatte. De inngår også i Bilgruppen som omsetter for 3. milliarder.

Verkstedet har 8 ansatte som har 6000 ordrer i året, 11 ansatte arbeider på Karosseriavdelingen. De har også Båt-avdeling som omsatte for 30 mill i 2023.

Det er nå kommet en ny Opel Astra Combo og stasjonsvogn med 400 km rekkevidde. Full spekket er prisen 399 000, men nå kan du få inntil 140 000 i avslag på elektrisk Combo. Trenden med nedgang i nybilsalget ser ut til å fortsette dette året, biler mellom 200 og 400 tusen er mest etterspurt. Det har vært rolig i båtsalget også, men det har tatt seg opp de siste to ukene. Trenden i 2024 tror vi blir fortsatt mest salg av bruktbil, bra belegg på verksted og karosseri, det løsner på båt utover våren, renten går kanskje litt ned. Siden vi har flere ben å stå på kommer det til å bli et greit år for oss. Etter foredraget var vi en tur ut i bilhallen for å se om noe fristet, her er det biler fra 200 til1,3 millioner så det var mye fine biler å se av forskjellige merker.

Advokatfirmaet Høines
Jan Henrik startet opp for seg selv høsten 2022, og arbeidet tidligere hos Eurojuris. Han var den første tiden alene, men de er nå fire ansatte og ser at muligheten for å vokse med 2 nye de neste årene er til stede. De legger stor vekt på tilgjengelighet, og vår lokale tilhørighet. Det er alltid åpent hos oss og det er bare til å komme innom for å få råd og samtale uten at det koster noe. Finner vi sammen ut at vi ønsker å gå inn i en sak, lager vi en avtale på det.

Vi driver en juridisk landhandel, og er opptatt av at vi skal ha advokatkontor her lokalt i Åkrehamn. Våre fagområder er barnevern, familie arv og skifte, arbeidsrett, strafferett og bistand, skole- og utdanningsrett, kurs og foredrag.
Vi har arrangert HMS kurs for ledere der vi også har arrangert kurs for medlemmer i Åkrehamn Vekst. Vi kan holde kurs på dag eller kveldstid og kommer gjerne til din bedrift for å avholde pålagt HMS kurs for ledere.
Utdanning og skolerett er viktig for oss, siden det er et fåtall advokatkontorer som driver innen det fagområdet.
Vi tilbyr næringslivet rådgivning, kontrakter, ansettelser, nedbemanning og oppsigelser. Vi kan være med og lage arbeidsavtaler og følge opp det juridiske som skjer underveis i ansettelsen.
Vi har inngått en avtale med Åkrehamn Vekst der medlemmer får 15% rabatt, og vi tilbyr også fastprisavtaler

Dersom vi ikke innehar spisskompetanse, eller mangler kompetanse har vi et lokalt og nasjonalt nettverk som vi kan bruke eller overføre kunden til andre advokatkontor i de sakene vi ikke kan hjelpe vår kunde 100%.

Åkrehamn Vekst takker for gode foredrag og medlemmer som stilte gode spørsmål underveis.