Bli medlem

Nyheter

UlvUlv Scene en nykommer i utelivet på Åkra

Vi har tatt turen til Runar Gundersen som driver Graabein Skjegg og nå også som ny aktør i utelivsbransjen. UlvUlv Scene har kapasitet til 80 gjester og det blir dermed en veldig intim opplevelse å komme på konsert her.

Publisert

IMG_1947

Runar sier at det er kommet flere i utelivsbransjen de siste årene, men han håper at dette konseptet kan bli et godt supplement i bransjen. Vi kan ha inntil 80 gjester sittende og har også mulighet for 110 gjester stående, men vi satser først og fremst at alle skal sitte på våre konserter og arrangementer. Vi kommer til å starte med et arrangement i måneden og ser derfra om det er behov for utvidelse av arrangementer.

Vi starter opp allerede med første arrangementet den 23. februar med Helge Toft med orkester og en måned etter med Paddies som spiller irsk folkemusikk. I april blir det standup med Adam som setter skapet på plass. Alle arrangementene er utsolgt, det er helt utrolig at på 8 timer er vi utsolgt på alle våre arrangement. Nå har jeg satt opp en ekstraforestilling med Adam og vi håper at det også blir utsolgt. Dette er en knallstart for meg og vi ser allerede nå at det er behov, jeg gleder meg til å starte opp sier Runar.
Vi har brukt mye midler for å lage et lokale med god ventilasjon, varme, tilrettelagt for servering, dører og toaletter tilrettelagt for handikap, branndør som lukker seg selv og vi har fått vårt eget særpreg på lokalet innvendig.

Runar har jobbet som lærer på Åkra Ungdomsskole, men fra 1 februar vil han være heltidsansatt i Graabein Skjegg og UlvUlv Scene. Jeg har en kjekk famille der kona skal hjelpe meg sammen med mine foreldre som begge nylig er blitt pensjonister. Kona Belinda er ikke ukjent med restaurantlivet siden hun var daglig leder på tre plasser på Stord for en del år siden, så hun vil være en god hjelp for Runar. Så får vi se etter hvert om jeg må leie inn andre krefter også. Det er med vemod jeg slutter på Ungdomsskolen med fantastiske lærerkolleger og elever, men jeg kommer nå fremdeles til å ha god kontakt med flere av lærerne siden jeg er med på bedriftslaget og spiller fotball.

Runar sier også at det er Graabein Skjegg som er eier av det nye konsert og utleielokalet, UlvUlv leier konsertlokalet av Graabein. Det er også mulig å leie lokalet hos oss, og vi har allerede fått flere bookinger inn. Her er det plass til 40 gjester dersom noen ønsker et selskap, konfirmasjon eller andre arrangement. Da kan de leie hele lokalet selv enten det er offentlige eller private tilstelninger eller vi kan være med å ta oss av markedsføring, salg osv.
Under samtalen kommer det også fram at Runar sammen med en kammerat er medeier i et Bergenselskap som heter Bergen Branding AS som selger merkevaren Hold Fast, til grossisten Cutrin. Cutrin leverer til frisører og barbershops over hele Norge.

Graabein Skjegg har et eget 80kvm stort lagerlokale i samme bygningen som UlvUlv og her går det godt med egne skjeggprodukter og klær både med faste kunder og egen nettbutikk. Siden han har drevet dette firmaet på siden av lærerjobben har det til tider blitt mye arbeid både tidlig og sendt, og det skal bli godt å tenke på at jeg nå kan ha en 8 til 4 jobb og kan være mer sammen med familien.

Vi synes det er flott at Runar har eierskap i tre bedrifter, vi trenger flere som våger å starte opp for seg selv her på Karmøy. Et utested til her på Åkra er også positivt. Vi ønsker Runar lykke til med UlvUlv konseptet.