Bli medlem

Nyheter

Fix Bygg i vekst og satser på nye forretningsområder

Åkrehamn Vekst tok seg en prat med daglig leder i Fix Bygg Leiv Inge Håkonsen for å høre hvordan det går å hvilke nye planer de har for det kommende året.

Publisert

thumbnail_Ansattbilde - Fix Bygg

Fix Bygg er en entreprenør med tilhold på Åkra, Karmøy. Firmaet ble etablert i 1999 av daglig leder Leiv Inge Håkonsen. Per dags dato er de 5 ansatte, men bruker også innleide ved behov. Våre ansatte har fagbrev innen tømrer, rørlegger og stillasyrket, så du kan være trygg på en vel utført jobb hos Fix Bygg. De har lang erfaring innen bransjen og utfører alle typer byggeoppdrag. De holde til på Åkra, men hjelper kunder på Karmøy og i Haugesund med en rekke forskjellige byggetjenester.

De kan hjelpe til med tak, kledning, vinduer, dører, etterisolering, tilbygg, garasje, terrasse og hagestuer. I tillegg utfører de fasadevask, maling, stillasmontering og utleie. Mer om hvilke tjenester de kan tilby kan du lese på hjemmesiden: fix-bygg.no.

Fix Bygg har lagt bak seg er meget sterkt år, noe som gi de muligheten for å investere i mer utstyr og fagfolk for å dekke et bredere spekter av tjenester, herunder impregnering av mur og betong, stillasutleie, fasadevask for industri og betongsaging. Til tross for den solide veksten har dette nå gitt Fix Bygg muligheten for å kunne satse på flere tjenester til sine kunder og kan nå tilby 4. nye produkter/tjenester:

Fukt stopp:

Fix Bygg har blant annet blitt forhandler av det di mener selv er markedets beste produkter for behandling av fukt problemer i mur og betong, samt impregnering av takstein. Se mer informasjon om produktene på deres hjemmeside her.

Betongsaging:

Fix Bygg har også investert i utstyr for å skjære ut vinduer og dører i mur & betong etc. Med godt arbeidsverktøy kan de tilby tjenester til svært gode priser.

Stillasutleie:

Siden sist vi snakket med Fix Bygg har de også investert i flere tilhengere med stillas. Disse kan leveres på gårdstunet til kunden, men de tilbyr selvfølgelig også montering og utfører arbeidet som skal gjøres. Enten om det gjelder fasadevask, maling, skift av kledning.

Fasade vask for næring og privat:

Fix Bygg har levert fasadevask til privat markedet i en årrekke, men investerer i disse dager i utstyr for å kunne tilby dette til næringskunder på Haugalandet, de har nå investert blant annet i mobile tilhenger vasker, denne kan vaske med varmtvann. Dette er svært kostnadseffektivt for kunden, da denne trenger mindre kjemikalier grunnet renhold med varmt vann.

image002

Har du et ønske om å oppgradere bolig eller har behov for vedlikeholdstjenester av eiendom? Ta kontakt med leiv.inge@fix-bygg.no / 924 96 024 så gir de deg et godt tilbud!