Frokostmøte hos RTS med hyggelig og interessante foredrag

19. oktober 2018

Frokost med en god sosial prat

Nærmere 40 personer hadde tatt turen til havneområdet i Åkrehamn for å høre hvordan det står til med bedriften RTS samt at Regiondirektør Runar Skarstein i SR-Bank tok pulsen på næringslivet på Karmøy, Haugalandet og Norge.
Først på programmet var en god frokost før vi fikk høre om nye spennende produkter og samarbeidsparter som RTS har arbeidet med de siste årene. Da oljesektoren gikk i bånn snudde de seg rundt og har hele tiden arbeidet med å finne nye produkter og samarbeidspartnere for å kunne utvikle enda seg i rett retning. Nå ser de resultatene av sin snuoperasjon og fra oppsigelser er det nå søking etter nye medarbeidere.
Runar Skarstein tok pulsen på Næringslivet spesielt her på Haugalandet og Karmøy. Et meget interessant foredrag som dere i sin helhet kan se gjennom på denne LINKEN

© Åkrehamn Vekst — Utviklet av Appex

Personvern & cookies