Bli medlem

Nyheter

Vil du være med å utvikle et nytt møtested i Åkrehamn?

Bade-Olena er et midlertidig prosjekt i Skudeneshavn som endret en parkeringsplass til et fantastisk møtested for folk. Nå vil vi gi Åkrehamn samme mulighet.

Publisert

badeolena1

Når området ble tegnet av arkitektene i Vill arkitektur, var det allerede planlagt at modulene skulle kunne gjenbrukes. Og nå er tiden kommet for å gjenbruke halve Bade Olena. Helt konkret er det den delen som står på privat grunn som skal få et nytt liv. 

-Etter en vurdering av ulike alternativ – har vi landet ned på at det er Rådhusveien i Åkra som står for tur, sier by- og samfunnsutvikler Vigleik Winje i Karmøy kommune. Han beskriver Kanutta som en institusjon, og noe de fleste på Karmøy har et forhold til. Mellom Videokjelleren og Kanutta ligger den gamle Taxi-hytta, med en sliten og slitt parkeringsplass foran. 

img_0111

Nå ønsker vi å utvikle dette til et hyggelig oppholdssted, som like gjerne kan brukes med en pølse i hånden, som når du venter på aktiviteter i kulturhuset, sier Winje. Kommunen ønsker sammen med Åkrehamn vekst å invitere til en morsom workshop hvor vi sammen skal designe et attraktivt møtested. Vi håper at folk i alle aldre kommer! Målet er å klare å lande hvordan møteplassen skal bli – og du kan påvirke resultatet.

Dato: 21. september

 Tid: 12.00 – 14.00

 Sted: Kulturhuset på Åkra

badeolena-bygging