Nyheter
Chicken Joy Restaurant midt i matgaten på Åkra
Chicken Joy åpnet restauranten 8. Januar 2008 i en bygning der Divi-senteret nå er reist. De måtte derfor flytte til Rådhusvegen i april 2018 der de også holder til i dag.
Publisert

Chicken Joy blir drevet av Arlene og Leiv Tobiassen med god hjelp av datteren til Arlene Emelyn Enad. Totalt 6 personer arbeider på restauranten som er åpen fra tirsdag til søndag, og mandagen er stengt. Siden vi jobber hele uken inkludert hele helgen må vi ha en dag fri sier Leiv og Arlene.

Vi snakker også med datter Emelyn som er daglig leder. Vi har startet med fredagsburger og tapas tallerken på onsdager, og vi har fått gode tilbakemeldinger allerede på våre onsdag og fredagstilbud.
Vi har gavekort som dere kan bruke til fødselsdager med mer. Vi leverer mye catering til selskaper, bursdager, konfirmasjoner og til bedrifter. Vår takeway meny består av mange forskjellige retter og vi leverer til mellom 50 -100 personer hver dag, og det er ikke bare enkle bestillinger, men det kan ligge mellom 1 og 10 retter i hver bestilling.
Vi ser også at flere bruker selve restauranten og vi ønsker også at vi kan få enda flere personer og selskaper til å spise i vår innbydende restaurant.
Hvor kommer kundene deres fra spør vi. Kundene våre kommer fra hele Karmøy, Haugesund, Sveio, Bokn og Bømlo så vi er heldigvis godt kjent i distriktet og vi får skryt av maten vår. Det går mye av meny nummer 9.10,11 og 12, så de er populære.
Vår søndagsbuffet er veldig etterspurt, og det svarer seg ofte å bestille på forhånd.
Da vi er ferdig med intervjuet og forlater Chicken Joy er det allerede gjester i restauranten og flere henter takeway mat.







