Bli medlem

Nyheter

Sommerhilsen fra Sofia Senteret

Hildur Vea, PhD og psykoterapeut.  

Publisert

Bilde1

Tekst og foto: Hildur Vea

Sofia betyr din indre visdom. På Sofia Senteret hjelpes kunder med å bli sterke i seg selv. Vi trenger denne styrken både for å motstå stress, men også for å hjelpe oss tilbake etter sykdom og ubalanser. Den gode nyhet er at alle har styrke og kraft i seg, selv om noen trenger hjelp for å komme i kontakt med denne delen.

De vanligste grunner til at kunder søker hjelp er stress, tankestress, hjernetåke, indre uro, spenninger, smerter, mage/tarm vansker. Men det kan også være livskriser, sykdommer, konflikter, at hverdagen er styrt av negative følelser eller at en mister energien sin. Hos noen styrer slike vansker livet, hos andre legger de en demper på livet.

I pusterommet har vi workshops og kurs

Symptomer og helseplager oppstår ikke i løse luften. De har alltid en årsak, også når denne er skjult. Tommelfingerregel er: årsak oppstår før plagene. Ofte, men ikke alltid er årsaken noe utfordrende som skjedde 1-2 år før plagene oppstod første gang. Når vi endrer det som skaper ubalansen eller blokkeringen (= årsaken), vil vanligvis helseplagene løse seg opp eller dempes. Det meste kan endres, også ganske fastlåste situasjoner.

Det er mange som ikke tenker på at fysiske helseplager og sykdommer, kan ha en psykisk årsak. ACE studien (gull standard forskning) viste at jo flere vanskelige situasjoner en hadde opplevd som barn, jo større var risikoen for å få en folkehelsesykdom (kronisk sykdom) som voksen.

Bilde3
Dette er samtalerommet

Hvor mange timer er vanlig når en kommer til samtale? Dette kommer helt an på hva som gjør at en søker hjelp. De som har selvtillit (trygg kjerne), kan komme langt på 4-5 timer. De som har mye ubearbeida og er usikre på hvem de er og hva de vil, trenger ofte flere timer.

BalanZe metoden er en ikke snakke metode som demper stress og balanserer nervesystemet. Det er ikke alltid at å snakke om det vanskelige hjelper. Noen orker ikke, andre igjen vet ikke hva de vil si. BalanZe metoden tar kunden ned til Theta nivå på hjernebølger, det er i denne tilstand som er gir kroppen mest støtte til å helbrede seg selv. BalanZe metoden tilbys voksne og barn fra 6 år. Er du usikker på om hjelp fra Sofia senteret er noe for deg eller dine kunder, ta en tlf, så finner vi ut av det sammen. God sommer til alle.

Les mer på www.sofiasenteret.no
Booking: https://sofiasenteret.no/booking/
Nyhet lenke for podcast: https://sofiasenteret.no/podcaster/
Mail: hildur@sofiasenteret.no  Tlf 45 66 21 18