Bli medlem

Nyheter

Mekk åpner på Karmøy Storsenter i Veakrossen

Publisert

IMG_3565

Endelig blir det ledige lokalet på Karmøy Storsenter fullt opp på onsdag 19. juni

Jostein Bårdsen starter ny Mekk butikk og blir den 19 Mekk butikken i landet og de satser på et bredt utvalg av varer fra kjente leverandører i Norge og Utlandet. Jostein blir eier og daglig leder i selskapet og har store forventninger til at det skal gå bra med butikken. Det blir mye arbeid på ham selv i starten så ser han på sikt om han må ansette flere.

I butikken blir det mye verktøy og utstyr til bil, båt, hjem og fritid så vi håper at Karmøybuen ønsker å bruke oss for å «Handla Hima» sier Jostein. Han gleder seg til å starte opp selv om nervene er i høykant. Den første tiden satser vi på A-produktene til Mekk og ser om vi kan utvide produktspekteret etter hvert.

Da vi var innom lokalene var det mange leverandører i arbeid med å sette opp produkter i hyller, samt arbeidsfolk som var engasjert for å gjøre lokalen fine og tidsriktige, kundene kan glede seg til en storslått fin butikk på 350kvm.

Nå har han en fordel, siden han bor på Vea blir det kort vei til butikken i forhold til hans tidligere jobb i Haugesund.

Vi er enig med Jostein at etter rundkjøringen kom i Veakrossen er det blitt enkelt å komme til og fra butikken.

Åpningstiden vil bli 10-18(16)

Åkrehamn Vekst ønsker Bårdsen og den nye Mekk butikken lykke til og håper på fullt trøkk med kunder fra torsdag av.