Bli medlem

Nyheter

Kayakomat Haugaland er nå etablert i Åkrehamn

Blå Kors i Åkrehamn har nå opprettet selvbetjent utleie av Kajakk og SUP brett.

Publisert

IMG_3250

Du kan nå leie SUP og Kajakk i Åkrehamn Sjøenvegen. Nyt en dag med å padle med venner eller familie. SUP-padling og kajakk er også velegnet til nybegynnere, når man er kysten. Kajakk eller stand up-padling er et godt alternativ til sykkel- eller vandring når området skal utforskes. KAYAKOMAT selvbetjenings-utleie gir en bekvem og bæredyktig måte for besøkende og lokale og få adgang til kajakker og SUP's.

Book

På dagen for din reservasjon vil du motta en kode via e-mail og SMS. Når du ankommer til din KAYAKOMAT, låses utstyret opp. Du finner alt, så alt du behøver: Svømmevest, pagaier/padler og sprayskirts. Hvis det er din første gang på vannet/sjøen, så sørg for at dobbeltsjekke våre sikkerhetstips.

IMG_3249

Lås opp

På dagen for din reservasjon vil du motta en kode via e-mail og SMS. Når du ankommer til din KAYAKOMAT, låses utstyret opp. Inni finner du alt, hva du behøver: Svømmevest, pagaier/padler og sprayskirts. Hvis det er din første gang på vannet, så sørg for å dobbeltsjekke våre sikkerhetstids.

Av Sted!

Nå er du klar til å komme på vannet/sjøen! Nyt din tid på vannet, og sørg for å ta oss med @kayakomat på dine sosiale medier. Når din leietid er forbi, returnerer du utstyret, sjekk at alt er rent og intakt, og lås det inn igjen.

Ønsker du mer informasjon kan du ta kontakt på epost: blakors.akrehavn@kayakomat.com eller mobil 94092315