Bli medlem

Nyheter

Ciao Pizza ny take-away bod i Åkrehamn

Ciao Pizza har startet opp i sentrum av Åkrehamn, nærmere bestemt på parkeringsplassen nord for Elkjøp og Pizzabakeren.

Publisert

IMG_3276

Habil Gül, Michael Shamoon Yokhana og Samar Alyoussef gleder seg til å servere sine gode matprodukter til Karmøybuen. Vi fikk prøvesmake deres kebab pizza som falt i smak, nydelig italienske pizza. De har hele 33 forskjellige pizza på menyen, så her er det mange smaker å sjekke ut. I tillegg serverer de innbakt kebab med diverse smaker, rullekebab – kylling og biff. Hjemmelaget brød, middagstallerken, diverse hamburger menyer, pasta og salatmeny, grillretter og en egen barnemeny

Vognen har stått klar lenge, men det har tatt tid å få alle søknader i orden, men nå er vi klar sier Habil. Vi serverer ferske produkter og alt er laget fra bunnen av. Vi har åpent fra kl 12 til 21 på hverdager og 13 til 21 på lørdag og søndag. Vi håper at mange ønsker å prøve våre mange retter, de skal ikke bli skuffet for vi har bare gode varer til salgs.

Vi kan også levere direkte hjem til kundene, og kundene kan bestille på forhånd på mobil 902 34 644

De tre er ikke nye i faget, men har drevet med matlaging andre steder som Mega Pizza og egen take-away vogn  i Haugesund.
MENY:

Meny1
Meny

Siden fylkesvegen er stengt for oppgradering er det likevel enkelt å komme til boden deres på den tidligere Shell tomten. Fra FV 547 som nå er omlagt til Klæhaugvegen kan kundene ta av til Skudenes og Aakra Sparebank og så svinge til venstre. Det er også mulig å parkere ved Sentrumsparken bak Åkra Elektriske.

Ciao Pizza blir også vår nyeste medlem i Åkrehamn Vekst og ønsker dem velkommen til Vestsiå.

Vi er klar til å servere alle som ønsker skikkelig italiensk pizza og kebab produktene sier de til slutt.