Bli medlem

Nyheter

Sjøen Hus har flyttet inn i nye kontorlokaler

De nye kontorlokalene skal ta Sjøen Hus inn i fremtiden

Publisert

IMG_3125

Det er blitt utrolig fint i de nye lokalene til Sjøen Hus. De bygger for den neste generasjonen siden Jan Petter Sjøen og hans to sønner er med å drive familiebedriften videre. Jan Petter er daglig leder mens Vegard er salgssjef og Kenneth driftssjef. En dag skal de overta etter faren, men foreløpig er Petter på plass i førerstolen i noen år enda.

Sjøen Hus eller Trygve Sjøen som var det tidligere navnet ble allerede etablert i 1971 mens lagerbygget stod ferdig året etter. De er nå med i kjeden Byggtorget som har gitt dem større fordeler med enda flere produkter og egen butikk i trelastlageret.

Vi har mye arbeid for tiden og vi er blitt en ganske stor bedrift med 35 ansatte. Vi er rustet til videre byggeaktiviteter i fremtiden og kan nevne Sørbøfeltet der vi samarbeider med Hellvik Hus og er i gang med opparbeidelse av veier og tomter på første byggetrinn. Her har vi allerede startet salget der flere har skrevet kontrakt.
Vi har prosjekt på Norratunet i Haugesund der vi oppfører 24 leiligheter, Stongtunet i Åkrehamn der vi nå setter opp12 leiligheter. Når vi begynner å bli ferdig med disse prosjektene har vi flere nye prosjekter som skal startes, så vi har arbeid i lang tid fremover sier Kenneth til oss.