Bli medlem

Nyheter

Velkommen til Blomsterbinderiet!

Du finner oss i første etasje på Amfi Åkrehamn

Publisert

IMG_4466

Teks og bilder: Dina Vikra
Blomsterbinderiet ønsker alle velkommen til å delta i våre spesielle ukentlige "Fredagstilbud", hvor alle buketter er på tilbud: Ta med deg 3 og betal kun for 2! Dette gir våre kunder muligheten til å fylle hjemmet sitt med friske blomster og samtidig spare penger.

Vi er kontinuerlig på utkikk etter nye og spennende nyheter for å overraske våre kunder. Sortimentet vårt oppdateres jevnlig, slik at det alltid er noe nytt å oppdage hver gang besøkende kommer innom.

Med et bredt utvalg av friske blomster tilgjengelig til enhver tid, kan kundene være sikre på å få den friskheten og kvaliteten de fortjener. Vi tilbyr alt fra klassiske buketter til moderne og innovative valg, som passer for enhver smak og anledning.

I tillegg tilbyr vi dekorasjonstjenester for spesielle arrangementer og et utvalg av tilleggsprodukter som postkort og andre tilbehør for å gjøre blomstergaven ekstra spesiell.

Blomsterbinderiet streber etter å gi kundene en unik og minneverdig opplevelse hver gang de besøker oss. Alle er hjertelig velkomne til å oppleve friskheten og skjønnheten i blomstene våre.

Besøk oss i Amfi-senteret og la oss hjelpe deg med å finne den perfekte buketten!

Blomsterbinderiet har et bredt utvalg av blomster som passer til enhver anledning. Frakt til hvor du vil tilbys som en ekstra tjeneste mot en liten avgift. Dette gir våre kunder muligheten til å sende blomster til venner og familie overalt, slik at de kan glede seg over friske blomster uansett hvor de befinner seg.