Bli medlem

Nyheter

Lokalkirken har etablert egen bok-kiosk

Lokalkirken har inngått et samarbeid med Hermon Forlag, og selger nå kristne bøker for barn, ungdom og voksne

Publisert

IMG_2445

Vi tok turen til Lokalkirken for å høre hva bokkiosken deres inneholder og hvordan den virker. Her møtte vi Irene Gautesen Langåker som fortalte oss at dette har vært en suksess siden den åpnet for noen få uker siden.

Hun forteller videre at kundene betaler med Vipps direkte til Hermon, og bestselgeren er The Message (på Norsk) som vi tok inn 20 eksemplarer av og nå har vi kun en igjen. Bok-kiosken er åpen i helgene og vi ser om vi også kan ha fast åpent på torsdager.

Nå har vi 55 titler i hyllene våre og i april får vi enda flere titler tilgjengelig her hos oss. En av de bøkene som er utsolgt i forlaget er Hverdagsbibelen som er blitt veldig populær. Hverdagsbibelen har et lett forståelig og levende språk som vil skape bibelglede! Vi får nye eksemplarer av den i løpet av april.

Vi har barnebøker, romaner, bøker for ungdom der vi også har hverdagsbibelen for ungdom tilgjengelig nå. Bibler, andaktsbøker og flere gode kristne bøker for voksne. Vi skal ikke konkurrere med bokhandler butikker, men gi et enda større kristent innhold for de som ønsker det sier Irene til slutt.