Bli medlem

Nyheter

Garvikgruppen har lansert Tjøsvolltunet

Tjøsvolltunet består av 20 leiligheter med moderne arkitektur og gode planløsninger, nær sentrum av Åkrehamn.

Publisert

Tjøsvolltunet

Opplev det behagelige livet på Tjøsvolltunet i Åkrehamn. I rolige, men likevel sentrale omgivelser er du aldri mer enn en spasertur unna byens fasiliteter.

Tjøsvolltunet består av 20 leiligheter med moderne arkitektur og gode planløsninger. Prosjektets design og plassering er fullt utnyttet med solrike terrasser, gode planløsninger, enkel tilkomst og kvalitet. I tillegg bygges det et privat parkområde som kan nytes i fellesskap med resten av borettslaget.

Med gangavstand til butikker og barnehage, fine turområder, og praktiske boløsninger samlet på et plan, byr Tjøsvolltunet på en enklere hverdag.

Leilighetene er tilrettelagt for alle aldersgrupper, og med heis i bygget sikres det også enkel tilkomst til 2. etasje.

Våre nybygde leiligheter leveres komplett og nøkkelferdig, og inneholder alt du trenger for å kunne flytte rett inn og føle deg hjemme.

Leilighetene er utstyrt med et HTH kjøkken som har integrerte hvitevarer som oppvaskmaskin, kombi kjøleskap og stekeovn. Kjøkkenet har også moderne design som gjør at det blir et fint møbel i stuen. Det er enkelt å tilberede mat til både hverdag og selskap på dette kjøkkenet.

Moderne bad med flislagt gulv og dusj. Her kan du starte og avslutte dagen på en god måte i et nytt og praktisk baderom. Leilighetene leveres med parkett på gulv i de fleste rom, noe som gir en følelse av varme og komfort.

For å gjøre hverdagen enda mer behagelig, kommer hver leilighet med egen terrasse. Her kan du nyte frisk luft mens du slapper av og koser deg med en kopp kaffe eller din favorittbok.

Vi lar ingenting være overlatt til tilfeldighetene, og vi har nøye planlagt leilighetenes planløsning slik at det passer både for de unge i etableringsfasen, barnefamilier og godt voksne og enslige som ønsker en enklere hverdag.

BELIGGENHET:
I tillegg til å være barnehagens nærmeste nabo og bare 5-minutter gange unna Karmøys største kjøpesenter Amfi, vil den nye veien mellom sentrum og Tostemvegen på Tjøsvoll gjøre Tjøsvollstunet til en av de mest sentrale
beliggenhetene på Åkra. Dette vil by på en umiddelbar nærhet til Krossen i sentrum, gangavstand til en rekke av Åkrehamns butikker og kortere skolevei for både store og små.

Du finner hele prospektet her