Bli medlem

Nyheter

Standupshow med Roar Brekke og Gukki (Carla) på Gutenberg

Gutenberg Pub er mest kjent for ulike musikalske opptredener, men 15 mars så braker det løs med standup kveld.

Publisert

427914955_2538821806278295_8366510477979718678_n

Roar Brekke

Det er oddingen Roar Brekke som tar turen. Han har drevet med standup i over 25 år, og er altså en skikkelig ringrev i bransjen. Flere helaftens show har han hatt, pluss en mengde sommer- og julerevyer som gjesteartist. Og selv om det er mest Vestlandet som er hans boltreplass, har han stått en rekke ganger på Latter i Oslo også. Han er særlig kjent for sine gode observasjoner og gjenkjennelige historier, gjerne med en god dose mimikk og fysikk.

Billetter kjøpes her

Men han kommer ikke alene. Haugesund har begynt å få et standupmiljø, og derfra tar han med seg Per Christian (Pekka) Skorpetveit. Han sier sjøl han går på scenen og prater fordi det er billigere enn psykolog. Så her blir det intime avsløringer får vi tro.

Carla Maria Georgsen Haringstad

Men den siste gjesten Brekke har med seg er kanskje den aller mest spennende for oss fra Åkra. Carla Maria Haringstad, kjent fra sin fine deltagelse i Farmen på Tv2. Vi har derfor tatt en prat med Gukki som er hennes artistnavn. Hva betyr Gukki spør vi Carla om. Hun sier at det ble til fordi jeg alltid har sagt at «Dyrt og billig er like bra, jeg er bra» Navnet stammer derfor fra motehuset Gucci, der det meste er dyrt, men vi trenger kanskje ikke det dyreste for å føle oss bra. Det med standup er jo ganske nytt for meg, men jeg har vært på Pitters kafé en gang fordi Per Christian utfordret meg til å være med på jula standup. Det gikk ganske bra, og siden jeg får hjelp av Per Christian til å skrive tekst til showet på Gutenberg, går det helt sikkert fint. Jeg gleder meg faktisk til å komme i gang.

Carla jobber daglig hos Kirkens Bymisjon kafeen i Kopervik og er utdannet restaurant kokk. Hun har mange andre jern i ilden, og det har ikke blitt mindre etter sin flotte opptreden i farmen. Hun syr klær som bukser, forklær som du slipper å knytte, pannebånd og votter. Hun har også en egen stand på det gule hus i Åkrehamn der noen av hennes kreasjoner selges. Hun skal ha foredrag om søm hos Sør-Karmøy Husflid lag og innimellom alt dette har hun startet med å skrive nye revytekster som kanskje vil se dagens lys til sommeren.

Carla er en klar og tydelig dame som ikke bryr seg om hva andre mener, men hun bryr seg om andre. Hun viste klart og tydelig at hun er kjempe oppmerksom og grei på farmen alle ukene hun var med, godt likt av alle. Alle var forresten gode venner på farmen, og vi må tenke på at det er klippet sammen for å lage det litt mer spennende enn det var for oss i virkeligheten.  Carla ønsker også å si at alle kamerafolkene var kjekke og greie, og etter hvert så glemte vi nesten at vi ble filmet. I mars skal hun treffe Cathrine fra farmen igjen, da tar hun turen helt opp til Alta på besøk.

Farmen gjengen