Bli medlem

Nyheter

S.O. Lund Rørleggeren midt i Krossen i Åkrehamn

Tilbyr tjenester innen rørleggingsarbeid, vannboren varme, graving og grøftearbeid, og hjelper deg gjerne med ditt neste prosjekt.

Publisert

IMG_4158

Bedriften er opptatt av ærlighet og tillit både til våre ansatte og våre kunder, og har opparbeidet oss et godt rykte og mange trofaste kunder gjennom 70 år i bransjen.

De ønsker å informere kundene om at de kan hjelpe kundene med alle baderomsbehov. Til tross for de utfordrende tidene som har vært, forsikrer S.O. LUND sine kunder om at de er der for dem som alltid.

Som en etablert bedrift med mange år i bransjen er S.O. LUND stolt av å tilby et bredt utvalg av baderomsprodukter og tjenester. Betjeningen står klare til å hjelpe kundene med alt fra nyinstallasjoner til rehabilitering av deres våtrom. S.O. LUND ønsker å starte det nye året med ekstra gode tilbud på møbler, dusjer, toaletter, batterier og mye mer.

Uansett om kundene planlegger en fullstendig renovering eller bare trenger en liten oppgradering, har S.O. LUND det kundene trenger til konkurransedyktige priser. Kundene oppfordres til å kontakte S.O. LUND på telefonnummeret 52 81 52 98 eller besøke dem på Klæhaugvegen 6 i Åkrehamn. Det erfarne teamet står klare til å hjelpe kundene med å realisere deres baderomsdrømmer. De setter stor pris på støtten og tilliten fra sine kunder og ser frem til å betjene dem også i fremtiden