Bli medlem

Nyheter

Fredag 8. mars markeres Kvinnedagen i Åkrehamn

I 2023 arrangerte Åkra Sanitetsforening kvinnedagen i snøvær med tog gjennom gatene i Åkrehamn. Også i år markerer saniteten kvinnedagen med tog, paroler og Havtonar, Åkra Drill og Thunder Cheerleading deltar.

Publisert

DSC_6626

Vi håper at mange ønsker å støtte markeringen og gå sammen med oss i toget som starter fra parkeringsplassen ved Lokalkirken (tidligere Pinsen) klokken 17:30. Ruten tar ca 30 minutter og toget avsluttes på Saniteten i Engvegen 13. Her vil markeringen fortsette inne i saniteten. Det blir servering av kaffe og kaker og et innlegg om kvinnedagen, etter innlegget blir det bingo der inntekten går til et godt formål.
(Alle bilder fra fjorårets arrangement)

Åkra Sanitetsforening stiller med faner og bannere, men dersom dere ønsker å være med kan dere ta med egne bannere eller flagg. Vi håper at mange ønsker å være med på markeringen, så ta gjerne med klubbdamene, naboer, slekt og venner og still opp på årets 8. mars arrangement.  

Ønsker eller kan du ikke gå i selve toget, er du selvsagt velkommen til å se på markeringen og heie på kvinnedagen og toget.