Bli medlem

Nyheter

Andrea K. Jensen ny daglig leder i SK Vedavåg

Andrea er en kjenning av meg med flere jern i ilden. Mitt første møte med Andrea var som daglig leder i Solid på Amfi Åkrehamn for en del år siden.

Publisert

Andrea

Siden den gang har Andra gått på Handelshøyskolen BI og fått en bachelor innen markedsføringsledelse, vært prosjektleder og markedsfører i FKH, vært partner og arbeidet i Skarr Kommunikasjon og startet egen bedrift hjemme med Brynadine. En aktiv og sporty dame, som har fått kremjobben som daglig leder i SK Vedavåg, idrettslaget som har betydd så mye for henne gjennom oppveksten. Andrea sier til meg at hun er kommet på rett sted i arbeidslivet.

Hun startet opp i sin nye stilling i januar 2024, og føler nå etter 1,5 måned at ting er i ferd med å falle på plass oppe i hodet hennes. Det er alltid mye å sette seg inn i når du får ny jobb, men her har jeg vært heldig siden den tidligere lederen Randi B. Rauan overlapper meg i en 50% stilling her inntil videre. Flere systemer og medlemsregister som jeg må sette meg inn i sammen med andre rutiner, men jeg er tryggere nå enn da jeg startet i januar så det går fremover. I helgen har vi arrangert Mestergull Melhus Cup med 50 lag med 12 og 13 åringer, fantastisk å få være med å arrangere denne flotte fotballcupen sammen med alle flotte dugnadsfolkene her på Vea sier Andrea. Hele 76 kamper ble avviklet i helgen og alt gikk over all forventning.

Andrea1

Ja sier Andrea, vi skal arrangere en stor turnering nemlig Kiwi og Bama Cup der vi skal ta imot 250 lag med 5-10 åringer. 2000 spillere og 10000 personer vil i løpet av helgen være inne hos oss. Vi er stolte av å være et av 48 idrettslag i Norge som arrangerer denne cupen årlig. I 2023 vant vi også 30.000 kroner og ble kåret til årets Kiwi og Bama arrangement.

Er det slik hele året spør vi Andrea, avløser det ene arrangementet det neste hele tiden? Nei vi har ikke bare cup, fotball sesongen starter til våren og når den slutter starter håndballsesongen så det er selvsagt ikke bare arrangementer her i klubben. Vi har flere idretter for barn og voksne, så det er viktig at det foregår noe hele året her i klubben. Vi har både fotball, håndball, allidrett, rulleski og gymlek hos oss. Full rulle hver dag i Storhall Karmøy.  Det er snart vår og 1.mai blir det som alltid Sabbaløp og minisabben for de minste. Sabbaløpet blir dette året arrangert for 36 gang, oppstarten var allerede i 1988. I 2023 var det over 400 barn som løp minisabben og 164 personer løp det 8,3 km lange Sabbaløpet. Vi håper at det blir enda flere som deltar i 2024 sier den nye lederen i SK Vedavåg.

Hver torsdag har vi Gym lek for 2-5 åringer der alle er hjertelig velkomne. Vi er også medarrangør av 17. mai feiringen på Vea der våre lokaler blir brukt til feiringen og idrettslaget stiller med kaféer både i Storhall og i det gamle idrettsbygget ved fotballbanen.

Vi prøver å bruke det gamle idrettsbygget mest mulig, men har flyttet våre kontorer til storhallen. Her har vi fått et godt miljø og samarbeid med Storhall Karmøy, Kvikk treningssenter og alle våre medlemmer som er innom lokalene våre til enhver tid.

SK Vedavåg er en kvalitetsklubb og klubbhåndboken vår som alle kan lese på vår nettside skal være oppdatert til enhver tid.

Åkrehamn Vekst er imponert av det gode arbeidet som hver dag hele året skjer i denne klubben og ønsker Andrea og gjengen lykke til videre.