Bli medlem

Nyheter

Nye eiere har overtatt tidligere Saronbygget sør for Amfi Åkrehamn, og leier nå ut lokalene.

Lokalene er til leie og er på til sammen 482 kvm fordelt på tre etasjer. God markedsføring ut mot Fv 547 med 13.000 biler som passerer i døgnet. Gode parkeringsmuligheter. Bygget ligger sentralt til ved siden av kjøpesenteret Amfi Åkrehamn og nært sentrum.

Publisert

Huset2

Kjeller med direkte inngang fra gatenivå på 235 kvm med industrikjøkken og toaletter. Første etasje på 217 kvm, 2 toaletter og lager. 2 etasjen består av 30 kvm loftstue/kontor.

Lokalene kan leies i sin helhet, eller deles opp etter avtale. Det er regulert til tjenesteyting og tidligere brukt til forsamlingslokale. Har du behov for kontorer, lager eller andre virksomheter ønsker eiere å tilrettelegge eiendommen etter behov.

Ta kontakt med Gunnar Sandhåland mobil: 40401964 epost: gunnar@karmoybilservice.no  for mer informasjon.