Bli medlem

Nyheter

Duften av Kjærlighet åpnet butikk i Åkrehamn sentrum

Lørdag 13. januar åpnet Andreia og familien butikk i sentrum. Familien kommer opprinnelig fra Portugal, og etter noen år i Oslo kom de til Åkrehamn i 2021.

Publisert

Duften

Andreia og mannen arbeider begge i Skudeneshavn på dagtid, men fra 15:30 til 18:30 vil det være åpent i butikken som ligger rett ved siden av Dyrlege Hausken, og på vestsiden av FV547. Vestre Karmøyveg 301 er adressen.

Andreia har siden de kom til Karmøy produsert og solgt hjemmelagde såper og en del andre produkter på markeder og facebook. Nå har hun endelig fått egen butikk, som hun og familien på fire åpnet lørdag 13 januar. Dagen er nøye planlagt siden det er deres bryllupsdag.

På butikken finner vi mange forskjellige såper som Andreia lager fra bunnen av, men det er ikke bare såper her i den nyåpnede butikken hennes.

Her finner du Lys, såper, badesalt, duftelys, piercing produkter, ørepynt, sjokolade-gaver, dreamcatcher, luer og mye mer.

Andreia vil fremdeles være å se på mange markeder, men siden de nå har startet egen butikk, er det først og fremst her du kommer til å finne henne og noen ganger hele familien

Ønsker du å kjøpe gaver som ingen andre selger, da er Duften av kjærlighet rette stedet for deg.

Vi gratulerer og ønsker lykke til med ny butikk