Bli medlem

Nyheter

Det Gule Hus i Åkrehamn åpnet.

Det Gule Hus i Åkrehamn åpnet kl 11:00 med kø utenfor lokalene i Stongsvingen

Publisert

IMG_1969

Daglig leder Tove Janne Østevik åpnet i dag den nye butikken ved å klippe snoren foran den røde løperen som var lagt ut for kundene som strømmet til fra alle kanter.

Et 50 talls kunder var klar til å komme inn for å se om de kunne finne noe fint til hus, hjem eller klær til små og store. Gjenbruk er inn for tiden og det var lett å se ettersom alle 156 stands var solgt og 62 kunder står i kø for å leie en stand.

Vi tok en prat med Tove Janne som var utslitt på en god måte etter uker med arbeid tidlig og sent. Denne uken har kundene fått sette opp sine stands og de har også handlet hos hverandre, selv om selve åpningen var i dag. Det er en lettelse å komme i mål, og se alle kundene som ønsker å komme for å se og kjøpe sier Tove Janne til oss. Alle er positive og vi har kunder som har kommet hver dag for å følge med fra utsiden og se hvor langt vi er kommet. Jeg har møtt så mange hyggelige folk de siste ukene som gleder seg til åpningen, og som har ønsket oss lykke til. Tove Janne sier til slutt at vi har åpnet helt til kl 18 i dag så kom å se vårt brede utvalg.

Det er den 9 butikken i kjeden som åpner her i Åkrehamn. Tilstede var også lederen i Det Gule Hus i Haugesund Rønnaug Knutsen som hjelper til denne første åpningsdagen. Begge er fra Vea og Rønnaug sier til oss at lederen i Det gule hus i Bergen også er Veabu. Ganske sterk ledelsesstruktur i kjeden fra Vea må vi si.

Undertegnede og kone måtte selvsagt benytte anledningen og hadde med seg fulle hender på vei ut av butikken.