Bli medlem

Nyheter

Wegner Advokatfirma er flyttet til nyoppussede lokaler i Klæhaugvegen 10A

Etter noen år i Rådhusvegen har Elin Torvestad Wegner flyttet til lokaler ved siden av Eriksen Hårdesign og Skudenes & Aakra Sparebank. Lokalene her er mindre og passer bedre til min enpersons bedrift sier Elin. Her har jeg eget kontor, møterom og venterom for kundene.

Publisert

IMG_1873

Etter lang betenkningstid tok Elin beslutningen om å flytte fra Rådhusvegen siden lokalene var altfor store for henne. Det var også en del positive sider ved å ligge i Rådhusvegen siden de fleste vet hvor det er og her var det enkelt parkere. Jeg ser likevel at det er flere positive ting på min nye adresse. Her kjører og går det mange forbi hver eneste dag, og jeg blir da markedsført fra gaten kan du si. Parkeringen på baksiden (østsiden) er like bra som i Rådhusvegen og mine klienter kan komme inn fra gaten og fra østsiden dersom de kommer med bil.

Elin sier videre at det frem mot jul er mye å gjøre grunnet flyttingen, men også med mange oppdrag for kunder som skal være ferdig før nyttår. Det er kjekt med mange oppdrag og det vil vedvare ut i neste år. Hun ønsker alle nye og gamle kunder velkommen til sitt nye lokale og videre en God Jul til alle kunder og bekjente.

Wegner Advokatfirma kan hjelpe deg på fagområder som eiendom, salg av boliger, arv og dødsbo, oppgjørsoppdrag og gjeld.
ble etablert i april 2019 og holder nå til i Klæhaugvegen 10A, i Åkrehamn.

Wegner Advokatfirma tilbyr juridisk bistand innenfor fagområdene eiendom, arv og gjeld. 

Wegner Advokatfirma vektlegger høy faglig kvalitet, og har derfor avgrenset fagområdene. Videre legges det stor vekt på tilgjengelighet. For klienten innebærer dette at de kan vente hurtig respons på sine henvendelser, og at deres sak blir håndtert så effektivt sakens natur tillater. For meg som advokat innebærer det å aldri ha en større oppdragsmengde enn at hvert oppdrag kan ekspederes innen rimelig tid. 

Vi ønsker å være Karmøys lokale ekspert innen eiendomsrett og -oppgjør, arvesaker og gjeldshåndtering.

Du finner mer informasjon på https://etwegner.no/